مقاله تعیین مقاومت دارویی گونه های شیگلا در بیماران مبتلا به دیسانتری شهر زاهدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مقاومت دارویی گونه های شیگلا در بیماران مبتلا به دیسانتری شهر زاهدان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقاومت دارویی گونه های شیگلا در بیماران مبتلا به دیسانتری شهر زاهدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقاومت دارویی گونه های شیگلا در بیماران مبتلا به دیسانتری شهر زاهدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقاومت دارویی گونه های شیگلا در بیماران مبتلا به دیسانتری شهر زاهدان :

مقاله تعیین مقاومت دارویی گونه های شیگلا در بیماران مبتلا به دیسانتری شهر زاهدان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences از صفحه ۶۵ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: تعیین مقاومت دارویی گونه های شیگلا در بیماران مبتلا به دیسانتری شهر زاهدان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیگلا
مقاله مقاومت دارویی
مقاله آنتی بیوتیک
مقاله زاهدان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مقاومت دارویی میکروب های بیماری زا، یکی از چالش های مهم در درمان بیماری های عفونی است. شیگلا از جمله باکتری هایی است که مقاومت دارویی آن به طور وسیع و گسترده در مناطق مختلف جهان مشاهده شده است. هدف از بررسی حاضر تعیین الگوی مقاومت دارویی شیگلا به آنتی بیوتیک های آمپی سیلین، کوتریموکسازول، کلرامفنیکل، نالیدیکسیک اسید، سیپروفلوکساسین و سفتریاکسون می باشد.
مواد و روش کار: در این پژوهش مقطعی که در فاصله زمانی ۸۳-۱۳۸۲ انجام شد، تعداد ۱۴۷ نمونه شیگلا مربوط به متبلایان به اسهال خونی مراجعه کننده به بخشهای درمانی تابع دانشگاه علوم پزشکی زهدان جمع آوری گردید و پس از انتقال به آزمایشگاه دانشکده پزشکی با استفاده از روشهای کشت اختصاصی و آنتی سرم های اختصاصی، تعیین گونه و سویه در مورد آنها انجام گرفت و سپس حساسیت آنتی بیوتیکی آنها به روش استاندارد کربی بائر مورد سنجش قرار گرفت.
یافته ها:از مجموع ۱۴۷ سویه مورد بررسی، ۱۰۲ سویه شیگلافلکسنری (۶۹۴%)، ۳۲ سویه شیگلا دیسانتریه (۲۱۸%)، ۱۱ مورد شیگلا بویدی (۷۵%) و ۲ سویه شیگلاسونئی (۱۳%) بودند. مقاومت به آمپی سیلین در ۱۴۶ مورد (۹۹۳%)، نسبت به کوتریموکسازول ۸۴ مورد (۵۷۱%)، نسبت به کلرامفنیکل در ۷۷ مورد (۵۲%) و نسبت به اسید نالیدیکسیک در ۲ مورد (۱۳%) دیده شد و در برابر سفتریاکسون و سیپرو فلوکساسین مقاومتی مشاهده نگردید.
نتیجه گیری: شیگلوز از عفونت های قابل توجه در جامعه است و الگوی مقاومت دارویی متنوعی دارد، همچنین سویه های مقاوم به چندین آنتی بیوتیک در حال پدیدار شدن است. یافته های مطالعه حاضر نشان می دهد که بهترین و مناسب ترین آنتی بیوتیک های مورد استفاده سیپروفلوکساسین و اسید نالیدیکسیک می باشند. با توجه به یافته های پژوهش پیشنهاد می شود، آنتی بیوتیک ها به طور خودسرانه و بدون آزمایش و پیشنهاد آزمایشگاه مصرف نشوند. همچنین توصیه می شود مطالعات بیشتر جهت بررسی مقاومت آنتی بیوتیک های دیگر نیز انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.