بررسی اثر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی و محتوای پرولین بذر تربچه (.Raphanus sativus L) در شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی و محتوای پرولین بذر تربچه (.Raphanus sativus L) در شرایط تنش شوری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی و محتوای پرولین بذر تربچه (.Raphanus sativus L) در شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی و محتوای پرولین بذر تربچه (.Raphanus sativus L) در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی و محتوای پرولین بذر تربچه (.Raphanus sativus L) در شرایط تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

شوری یک عامل محیطی محدودکننده تولید محصول در گیاهان است و امروزه به عنوان یک مشکل روزافزون در کشاورزی مطرح است. این تحقیق به منظور بررسی تاثیر هیدروپرایمینگ بذر بر برخی از خصوصیات بذور تربچه در مرحله جوانه زنی انجام شد. پس از جوانه زنی بذور تربچه درصد نهایی جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، شاخص جوانه زنی، شاخص بنیه بذر و محتوای پرولین ساقه چه و ریشه چه مورد ارزیابی قرار گرفت. پژوهش به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار انجام شد. این تحقیق شامل دو فاکتور هیدروپرایمینگ در چهار سطح (صفر، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ ساعت) و تنش شوری در چهار سطح (صفر، ۴، ۸ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر) بود. نتایج نشان داد درصد نهایی و سرعت جوانه زنی در هیدروپرایمینگ به مدت ۱۵ ساعت و غلظت ۴ دسی زیمنس بر متر کلرید سدیم بیشترین تاثیر را دارا بود. همچنین هیدروپرایمینگ به مدت ۱۵ ساعت و غلظت صفر کلرید سدیم سبب بهبود شاخص جوانه زنی شد و نیز غلظت های ۸ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر کلرید سدیم با آن تفاوت معنی دار نداشت. در هیدروپرایمینگ به مدت ۱۰ ساعت و غلظت ۴ دسی زیمنس بر متر کلرید سدیم بیشترین شاخص بنیه بذر مشاهده شد. زمانی که بذور به مدت ۱۰، ۱۵ و ۲۰ ساعت هیدروپرایمینگ شدند و نیز تحت غلظت های مختلف شوری قرار گرفته بودند، نسبت به بذور هیدروپرایمینگ نشده (شاهد)، محتوای پرولین هم در ساقه چه و هم در ریشه چه افزایش یافت.

کلید واژه: پرولین، تربچه، تنش شوری، جوانه زنی، هیدروپرایمینگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.