تاثیر کاربرد نیتروژن بر شاخص های رشد و عملکرد کمی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula Officinalis L) در شرایط تنش کم آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد نیتروژن بر شاخص های رشد و عملکرد کمی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula Officinalis L) در شرایط تنش کم آبی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد نیتروژن بر شاخص های رشد و عملکرد کمی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula Officinalis L) در شرایط تنش کم آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد نیتروژن بر شاخص های رشد و عملکرد کمی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula Officinalis L) در شرایط تنش کم آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد نیتروژن بر شاخص های رشد و عملکرد کمی گیاه دارویی همیشه بهار (.Calendula Officinalis L) در شرایط تنش کم آبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۱۶

برای بررسی اثر تنش کم آبی و کاربرد نیتروژن بر شاخص های رشد و عملکرد کمی گیاه همیشه بهار در سال زراعی ۱۳۸۵ و در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام پذیرفت. تیمارها شامل تنش کم آبی در سه سطح (آبیاری پس از ۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A) و نیتروژن در چهار سطح (۰، ۳۰، ۶۰، ۹۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص) بودند. اثر تنش کم آبی بر عملکرد بیولوژیک در مرحله ۵۰% گلدهی، ۱۰۰% گلدهی، دومین مرحله ۱۰۰% گلدهی و مرحله برداشت معنی دار شد، به طوری که بیش ترین عملکرد بیولوژیک در مرحله دوم ۱۰۰% گلدهی با ۹۹۲۹ کیلوگرم در هکتار بدست آمد. اثر نیتروژن نیز بر عملکرد بیولوژیک در مرحله ۵۰% گلدهی، ۱۰۰% گلدهی، دومین مرحله ۱۰۰% گلدهی و مرحلهبرداشت معنی دار شد به طوری که بیش ترین عملکرد بیولوژیک از مصرف ۹۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص با ۷۳۵۰ کیلوگرم در هکتار در مرحلهدوم ۱۰۰% گلدهی بدست آمد. اثر متقابل تنش کم آبی و نیتروژن بر عملکرد بیولوژیک در مرحله ۵۰% گلدهی، ۱۰۰% گلدهی و مرحله برداشت معنی دار شد. نتایج نشان داد که بیش ترین وزن خشک کل گیاه (۱۱۳۰ گرم در متر مربع) و سرعت رشد محصول (۰.۸۹ گرم بر متر مربع) به ترتیب با دریافت ۲۳۱۹ و ۱۹۹۳ درجه روز رشد از سطح ۴۰ میلی متر تبخیر و مصرف ۹۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص بدست آمد. افزایش شدت تنش سبب کاهش کارآیی مصرف نیتروژن در گیاه می شود. با افزایش تنش خشکی تاثیر کاربرد نیتروژن بر شاخص های رشد نیز کاهش یافت و نمودارهای وزن خشک کل و سرعت رشد محصول بر یکدیگر منطبق شدند.

کلید واژه: همیشه بهار، تنش کم آبی، نیتروژن، عملکرد بیولوژیک، سرعت رشد محصول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.