تاثیر مصرف صبحانه بر عملکردهای شناختی و تحصیلی دانش آموزان پایه چهارم دوره ابتدایی در شهرستان گرمسار سال تحصیلی ۱۳۹۰ ـ ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مصرف صبحانه بر عملکردهای شناختی و تحصیلی دانش آموزان پایه چهارم دوره ابتدایی در شهرستان گرمسار سال تحصیلی ۱۳۹۰ ـ ۱۳۸۹ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مصرف صبحانه بر عملکردهای شناختی و تحصیلی دانش آموزان پایه چهارم دوره ابتدایی در شهرستان گرمسار سال تحصیلی ۱۳۹۰ ـ ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف صبحانه بر عملکردهای شناختی و تحصیلی دانش آموزان پایه چهارم دوره ابتدایی در شهرستان گرمسار سال تحصیلی ۱۳۹۰ ـ ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مصرف صبحانه بر عملکردهای شناختی و تحصیلی دانش آموزان پایه چهارم دوره ابتدایی در شهرستان گرمسار سال تحصیلی ۱۳۹۰ ـ ۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی)

تعداد صفحات :۱۶

پژوهش حاضر با هدف مطالعه تاثیر مصرف صبحانه بر عملکردهای شناختی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پایه چهارم دوره ابتدایی انجام شد. روش پژوهش علی ـ مقایسه ای بود و در قالب تک آزمون با مقایسه دو گروه و به روش نمونه گیری غیر تصادفی انجام شد. جامعه آماری پژوهش دانش آموزان پایه چهارم مدارس ابتدایی شهرستان گرمسار در سال تحصیلی ۱۳۹۰ ـ ۱۳۸۹ بودند. برای انتخاب نمونه پژوهش ابتدا یک پرسشنامه مقدماتی در بین دانش آموزان پایه چهارم مدارس شهر توزیع گردید تا با کمک والدین خود کامل نمایند. پس از جمع آوری پرسشنامه ها، ۱۲۰ نفر از دانش آموزانی که از شرایط مشابه برخوردار بودند و تنها وجه افتراق آنها عادت به صرف صبحانه بود، به دو گروه ۶۰ نفری تقسیم شدند. برای سنجش متغیر ملاک در بعد عملکردهای شناختی از تست هوشی وکسلر کودکان (مرکب از ۱۰ خرده آزمون) و در بعد عملکرد تحصیلی از معدل ترم قبلی دانش آموزان بهره گیری شد. داده های گردآوری شده با استفاده از شاخص های میانگین، انحراف استاندارد و آزمون t مستقل تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تحقیق نشان داد که مصرف صبحانه در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و عملکردهای شناختی آنان در ۷ خرده آزمون تکمیل تصاویر، تشابهات، تنظیم تصاویر، محاسبه عددی، طراحی مکعب، لغات و حافظه عددی تاثیر مثبت دارد (p£۰.۰۵).

کلید واژه: پیشرفت تحصیلی، صبحانه، عملکرد شناختی، مدرسه ابتدایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.