مطالعه قابلیت تعدیل شوری و برخی پاسخ های فیزیولوژیک در سیانوباکتری Anabaena sp. FS76 تحت شوری های مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه قابلیت تعدیل شوری و برخی پاسخ های فیزیولوژیک در سیانوباکتری Anabaena sp. FS76 تحت شوری های مختلف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه قابلیت تعدیل شوری و برخی پاسخ های فیزیولوژیک در سیانوباکتری Anabaena sp. FS76 تحت شوری های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه قابلیت تعدیل شوری و برخی پاسخ های فیزیولوژیک در سیانوباکتری Anabaena sp. FS76 تحت شوری های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه قابلیت تعدیل شوری و برخی پاسخ های فیزیولوژیک در سیانوباکتری Anabaena sp. FS76 تحت شوری های مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

افزایش شوری خاک در بسیاری نقاط دنیا یک مشکل بزرگ برای باروری و رشد گیاهان است. سیانوباکتری خاکزی Anabaena sp.FS76 از نظر توان تثبیت نیتروژن و نیز ادامه حیات در نوسانات محیطی نمونه ای توانمند به نظر می رسد. در این تحقیق نمونه برداری از شالیزارهای استان گلستان طی یک دوره یکساله انجام گرفت. نمونه خاک کشت گردیده، پس از تخلیص و شناسایی، سیانوباکتریوم Anabaena sp.FS76 گزینش شد و در محیط کشت BG110 تحت شدت نور ۲mE.m-2.s-1، دمای ۲۸ درجه سانتی گراد و روشنایی سفید مداوم قرار گرفت. محدوده وسیعی از شوری ها با سدیم کلرید (۰، ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درصد) اعمال گردید. مقدار EC برای بررسی میزان تعدیل شوری با استفاده از EC متر سنجیده شد. رشد بر اساس کدورت سنجی اندازه گیری شد. کلروفیل و فیکوبیلی پروتئین ها با استفاده از متانول و گلیسرول استخراج شده و اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که نرخ رشد تا شوری ۵ درصد به بالاترین حد خود رسیده و در محیط کشت بدون اعمال نمک به مراتب بالاتر است. اگرچه در دیگر شوری ها در سطح پایین تری از حالت طبیعی خود می تواند زنده بماند. وضعیت رنگیزه ای نیز در این شوری ها دارای مقدار بیشتری می باشد. قابلیت تعدیل شوری در این سویه مخصوصا در شوری های (۵-۰ درصد) برجسته تر به نظر می رسد. مقدار EC طی روزهای مختلف کاهش قابل ملاحظه ای را در شوری های فوق نشان داد. نتایج رشد، وضعیت رنگیزه ای و توانایی تعدیل شوری در تطابق با دیگر خصوصیات این نمونه، نشان داد که کاندید مناسبی برای اهداف آینده بیوتکنولوژی کشاورزی می باشد.

کلید واژه: آنابنا، بیوتکنولوژی کشاورزی، تعدیل شوری، رشد، وضعیت رنگیزه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.