بررسی اثرات دگر آسیبی زعفران بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز گچ دوست (Gipsophylla pilosa) و شلمبیک (Rapistrum rugosum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات دگر آسیبی زعفران بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز گچ دوست (Gipsophylla pilosa) و شلمبیک (Rapistrum rugosum) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات دگر آسیبی زعفران بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز گچ دوست (Gipsophylla pilosa) و شلمبیک (Rapistrum rugosum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات دگر آسیبی زعفران بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز گچ دوست (Gipsophylla pilosa) و شلمبیک (Rapistrum rugosum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات دگر آسیبی زعفران بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز گچ دوست (Gipsophylla pilosa) و شلمبیک (Rapistrum rugosum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثر دگر آسیبی عصاره اندام های مختلف زعفران بر جوانه زنی گونه های علف هرز شامل شلمبیک و گچ دوست، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار برای هر یک از گیاهان مورد نظر اجرا گردید. تیمارهای مورد بررسی شامل عصاره اندام های بنه و برگ گیاه زعفران در پنج سطح (صفر ,۱.۵, ۱, ۰.۵ و ۲ درصد) بود. نتایج نشان داد که رابطه همبستگی بین سطوح مختلف غلظت و درصد و سرعت جوانه زنی گیاهان از نظر آماری منفی و معنی دار بود. با افزایش غلظت عصاره زعفران، درصد و سرعت جوانه زنی شلمبیک و گچ دوست روند کاهشی نشان داد. در مقایسه دو اندام بنه و برگ زعفران، اثرات دگر آسیبی برگ بیشتر از بنه بود، به طوری که در گیاه شلمبیک درصد جوانه زنی در نمونه شاهد (آب مقطر) ۱۰۰ درصد بوده و در تیمار ۲ درصد عصاره بنه و برگ به ترتیب به ۹۲ و ۴۷ درصد رسید. در گیاه گچ دوست نیز درصد جوانه زنی در تیمارهای ۲ درصد بنه برابر نمونه شاهد و معادل ۸۸ درصد و در تیمار ۲ درصد برگ ۵.۳۳ درصد بود. همچنین با افزایش غلظت عصاره زعفران، طول ریشه چه و ساقه چه در گیاهان مورد بررسی کاهش یافت.

کلید واژه: بنه زعفران، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، عصاره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.