مقاله بررسی روند بروز خودکشی و عوامل موثر بر آن در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه (طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۸۵)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند بروز خودکشی و عوامل موثر بر آن در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه (طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۸۵) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند بروز خودکشی و عوامل موثر بر آن در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه (طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۸۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند بروز خودکشی و عوامل موثر بر آن در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه (طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۸۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند بروز خودکشی و عوامل موثر بر آن در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه (طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۸۵) :

مقاله بررسی روند بروز خودکشی و عوامل موثر بر آن در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه (طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۸۵) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران از صفحه ۲۱۹ تا ۲۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی روند بروز خودکشی و عوامل موثر بر آن در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه (طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۸۵)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خودکشی
مقاله کرمانشاه
مقاله مناطق روستایی
مقاله عوامل موثر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: خودکشی یکی از معضلات مهم در بخش سلامت به شمار می آید. در این پژوهش تلاش شد تا روش های مورد استفاده در خودکشی و پیامد حاصله نیز مورد تحلیل قرار گیرد.
روش کار: این پژوهش با روش توصیفی مقطعی و به صورت گذشته نگر و در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه انجام شد و اطلاعات موردنظر در طی ۷ سال (۱۳۷۹-۱۳۸۵) جمع آوری و مورد تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: این مطالعه نشان داد که در ۷ سال مورد بررسی، تعداد موارد خودکشی ۲۳۹ مورد و میزان بروز به طور متوسط ۲۲ نفر به ازای هر صد هزار نفر بوده است. از این ۲۳۹ نفر %۶۸۶ را زنان و %۳۱۴ را مردان تشکیل می داده اند. بیشترین گروه شغلی در زنان، خانم های خانه دار (%۹۸۲) و در مردان، شاغلین حرف کشاورزی و دامداری (%۴۱۳) بوده است. در هر دو جنس، گروه سنی ۲۰ تا ۲۹ سال (%۴۵۲) بیشترین رده سنی بود که اقدام به خودکشی نموده بودند. الگوی فصلی در خودکشی زنان و مردان از هم متفاوت بود به طوری که در زنان بیشترین موارد خودکشی در بهار (%۳۳۵) و در مردان در فصل پاییز (%۳۳۳) روی داده بود. از نظر روش مورد استفاده برای خودکشی در زنان روش غالب، خودسوزی (%۶۵۸) و در مردان مسمومیت و دارآویختن خود (هریک با %۲۹۳) تعیین گردید. از نظر پیامد خودکشی %۸۹۱ موارد منجر به مرگ، %۸۸ موارد بهبود یافته، %۱۳ موارد منجر به معلولیت شد. به این ترتیب %۸۷۸ زنان و %۹۲۵ مردان شناسایی شده خودکشی موفق داشته اند.
نتیجه گیری: بررسی روند خودکشی در مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه نشان داده است که از سال ۷۹ تا سال ۸۵ یک سیر نزولی بر روند خودکشی حاکم بوده است که اجرای برنامه ها و مداخلات بهداشت روان توسط مرکز بهداشت شهرستان می تواند از عوامل دخیل در این امر باشد. بالا بودن میزان بروز خودکشی در روستاهای شهرستان کرمانشاه نسبت به نرخ کشوری خودکشی زنگ خطری برای مسوولین محلی و کشوری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.