مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری

تعداد صفحات :۱۳

پروبیوتیکها میکروارگانیزم های زنده ای هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده تاثیرات مفیدی بر سلامتی میزبان دارند. تحقیقات صورت گرفته بر روی انواع ماهیان، سخت پوستان، نرمتنان و حتی پلانکتون ها حاکی از نقش مثبت سویه های پروبیوتیکی در آنها می باشد. روش دیگر جهت تعدیل باکتریهای مفید دستگاه گوارش، استفاده از ترکیبات پری بیوتیکی است. هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر ترکیبات پروبیوتیکی، پری بیوتیکی پری مالاک و فرمکتو در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بوده است. بدین منظور آزمایشات در ۲۱ حوضچه سیمانی به ابعاد ۳×۰.۵×۰.۷ متر در ۷ تیمار آزمایشی با ۳ تکرار انجام گرفت. تعداد ۲۱۰۰ عدد بچه ماهی ۰.۱۲±۲ گرمی تولید شده در مزرعه از تخم چشم زده یک مرکز تکثیر داخلی انتخاب و به تعداد ۱۰۰ عدد در هر حوضچه رهاسازی شدند. غذادهی با توجه به دمای آب و وزن ماهیها در طول دوره به نسبت ۳ تا ۵ درصد وزن بدن روزانه در سه نوبت صورت می گرفت. در مطالعه حاضر بکارگیری ترکیبات پری بیوتیکی و پروبیوتیکی به صورت معنی داری باعث بهبود شاخص های رشد و بازماندگی ماهیها گردید. بیشترین افزایش وزن و بیشترین درصد بازماندگی در تیمارهای ۳ و ۴ که ترکیبی از ۰.۲ و ۰.۴ گرم در کیلوگرم پری بیوتیک و غذا بودند دیده شد (p<0.05). حداکثر درصد افزایش وزن و بیشترین بازده پروتئین نیز در تیمار ۳ حاوی ۰.۲ گرم در کیلوگرم پری بیوتیک، بدست آمد. بهترین ضریب تبدیل غذایی (FCR) درتیمار ۴ حاوی ۰.۴ گرم در کیلوگرم پری بیوتیک، مشاهده شد. طبق نتایج بهترین جیره، جیره مکمل شده با ۰.۲ درصد پری بیوتیک فرمکتو در تیمار ۳ بود.

کلید واژه: پروبیوتیک، پری بیوتیک، قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، تغذیه، رشد، بقا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.