مقاله گزارش ۱۰۲ مورد بیماران مبتلا به لپتوسپیروزیس در استان مازندران از سال ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۷ (گزارش کوتاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارش ۱۰۲ مورد بیماران مبتلا به لپتوسپیروزیس در استان مازندران از سال ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۷ (گزارش کوتاه) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارش ۱۰۲ مورد بیماران مبتلا به لپتوسپیروزیس در استان مازندران از سال ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۷ (گزارش کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارش ۱۰۲ مورد بیماران مبتلا به لپتوسپیروزیس در استان مازندران از سال ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۷ (گزارش کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارش ۱۰۲ مورد بیماران مبتلا به لپتوسپیروزیس در استان مازندران از سال ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۷ (گزارش کوتاه) :

مقاله گزارش ۱۰۲ مورد بیماران مبتلا به لپتوسپیروزیس در استان مازندران از سال ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۷ (گزارش کوتاه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۷۲ تا ۷۵ منتشر شده است.
نام: گزارش ۱۰۲ مورد بیماران مبتلا به لپتوسپیروزیس در استان مازندران از سال ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۷ (گزارش کوتاه)
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لپتوسپیروزیس
مقاله زئونوتیک
مقاله اپیدمیولوژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: لپتوسپیروزیس یک بیماری زئونوتیک ناشایع بوده که بوسیله باکتری بیماریزایی بنام لپتوسپیرا ایجاد می شود. حاشیه دریای خزر شرایط مساعدی برای ابتلا ساکنان آن بخصوص روستائیان به این بیماری دارد. این مطالعه با هدف بررسی موارد مبتلا به لپتوسپیروزیس در استان مازندران انجام شده است.
مواد و روش ها: در یک مطالعه توصیفی (Case series)، کلیه اطلاعات ثبت شده در مورد بیماران مبتلا به لپتوسپیروزیس در مرکز بهداشت استان مازندران از سال ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۷ جمع آوری و فرم های اطلاعاتی تکمیل و اطلاعات بدست آمده در سه قسمت ویژگی های بیماران، ویژگی های بیماری و ویژگی های محیط زندگی مورد آنالیز قرارگرفت.
یافته ها: از ۱۰۲ بیمار مورد بررسی اکثریت (۷۶۵ درصد) مرد، کشاورز (۴۶۱ درصد) و میانگین سنی آنها ۱۵۵±۴۸۸ سال بود. بیشترین ابتلا (۶۲۷ درصد) در فصل تابستان گزارش گردید. شایعترین علایم تب (۷۴۵ درصد)، درد عضلانی (۶۸۶ درصد) و زردی (۴۷۱ درصد) بوده اند. بیشترین ابتلا (۳۷۳ درصد) از قائم شهر گزارش شد و اکثرا (۸۸۲ درصد) سابقه کار در مزرعه را داشتند و بیشتر مبتلایان (۹۷۱ درصد) بهبود یافتند.
استنتاج: این مطالعه نشان داد این بیماری در استان مازندران باعث ابتلا کشاورزان در فصل کسب و کار می شود و لازم است در خصوص این بیماری اطلاعات لازم به پزشکان، بخصوص پزشکان عمومی داده شود و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماری در استان توسعه یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.