اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن گیاه آویشن به جیره غذایی بر گوارش پذیری خوراک و عملکرد تولید شیر بزهای شیرده مهابادی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق با هدف بررسی اثر افزودن گیاه آویشن در ترکیب جیره، بر روی میزان ماده خشک مصرفی، گوارش پذیری خوراک و میزان تولید و ترکیبات شیر با استفاده از ۶ راس بز شیرده مهابادی در قالب طرح چرخشی ۳×۳ اجرا گردید. سه تیمار آزمایشی به ترتیب شامل صفر، ۲۵ و ۵۰ گرم گیاه خشک آویشن وحشی برای هر راس دام در روز، به همراه جیره غذایی استاندارد بود. دام ها در قفس های متابولیکی به صورت انفرادی نگهداری و تغذیه گردیدند. آزمایش شامل سه دوره ۲۱ روزه بود، که در هر دوره دو هفته عادت پذیری و یک هفته نیز جمع آوری اطلاعت در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که اضافه کردن گیاه آویشن به جیره اثر معنی داری بر میزان مصرف خوراک و قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و مواد مغذی جیره ها نداشت (P>0.05). میانگین مصرف ماده خشک برای تیمار شاهد ۲.۴۹۶، تیمار دو ۲.۴۶۴ و تیمار سه ۲.۴۳۰ کیلوگرم در روز بود. برای تیمار های یک، دو و سه به ترتیب قابلیت هضم ماده خشک ۷۱.۸۷، ۷۲.۳۰ و۷۱.۱۵ ، قابلیت هضم پروتئین خام ۶۹.۶۸، ۷۰.۶۶ و ۷۰.۵۳ و الیاف نامحلول در شوینده خنثی ۵۱.۳۳، ۵۶.۱۴ و۵۱.۱۹ درصد بود. میزان تولید شیر برای تیمارهای یک، دو و سه به ترتیب ۱.۷۴۰، ۱.۸۱۲ و ۱.۸۱۲ کیلو گرم در روز و میزان چربی شیر ۴.۶، ۵.۳۳ و ۴.۵ درصد بود که تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت.

کلید واژه: یاه آویشن، بز شیرده، عملکرد تولید شیر، گوارش پذیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.