مقایسه برازش عملکرد توابع چند جمله ای در مدل رگرسیون تصادفی برای رکوردهای روزآزمون تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه برازش عملکرد توابع چند جمله ای در مدل رگرسیون تصادفی برای رکوردهای روزآزمون تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه برازش عملکرد توابع چند جمله ای در مدل رگرسیون تصادفی برای رکوردهای روزآزمون تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه برازش عملکرد توابع چند جمله ای در مدل رگرسیون تصادفی برای رکوردهای روزآزمون تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه برازش عملکرد توابع چند جمله ای در مدل رگرسیون تصادفی برای رکوردهای روزآزمون تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولیدات دامی

تعداد صفحات :۲۴

در این تحقیق، از ۷۰۱۲۱۲ رکورد روزآزمون تولید شیر از دوره شیردهی اول، ۱۹۹۹۰۳ راس گاو شیری هلشتاین که از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۹ توسط مرکز اصلاح نژاد کرج جمع آوری شده بود، استفاده شد. مدل رگرسیون تصادفی با توابع چند جمله ای های لژاندر با درجات مختلف ۲ تا ۵ برای برازش اثرات ژنتیک افزایشی و محیط دائمی، ویلمینک و علی – شیفر تحت واریانس باقی مانده ثابت در کل دوره شیردهی مقایسه شدند. پارامترهای ژنتیکی با استفاده از روش حداکثر درستنمائی محدود شده (REML)، برآورد شدند. مقایسه مدل ها با استفاده از -۲Logl، معیار اطلاعات آکایک(AIC) ، معیار اطلاعات بیزی (BIC)، واریانس باقیمانده (RV) و آزمون نسبت درستنمائی (LRT) انجام گرفت. با توجه به نتایج بدست آمده، مدل رگرسیون تصادفی با چندجمله ای لژاندر (۲،۵) به عنوان بهترین مدل انتخاب شد. واریانس باقی مانده همراه با افزایش درجه برازش اثرات محیط دائمی در چند جمله ای های لژاندر، کاهش یافت. واریانس محیط دائمی در اوایل دوره شیردهی بالاتر از دیگر مراحل دوره شیردهی و واریانس ژنتیک افزایشی در اوایل دوره نسبت به انتهای دوره شیردهی پایین­تر برآورد شد. واریانس فنوتیپی تولید شیر در طول دوره شیردهی ثابت نبود و در ابتدا و انتهای دوره شیردهی بالاتر بود. دامنه وراثت پذیری در طول دوره شیردهی در بین توابع مختلف بین ۰.۰۸ تا ۰.۲۳ متغیر بود.

کلید واژه: مدل رگرسیون تصادفی، توابع چند جمله ای، گاوشیری، وراثت پذیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.