مقاله سنجش برخی فلزات سنگین در سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در سواحل جنوبی دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنجش برخی فلزات سنگین در سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در سواحل جنوبی دریای خزر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش برخی فلزات سنگین در سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در سواحل جنوبی دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش برخی فلزات سنگین در سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در سواحل جنوبی دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش برخی فلزات سنگین در سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در سواحل جنوبی دریای خزر :

مقاله سنجش برخی فلزات سنگین در سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در سواحل جنوبی دریای خزر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۶ در مجله علوم و فنون دریایی ایران از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: سنجش برخی فلزات سنگین در سرم خون تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در سواحل جنوبی دریای خزر
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاس ماهی ایرانی
مقاله فلزات سنگین
مقاله غلظت سرمی
مقاله خزر جنوبی
مقاله V, Ni, Cd, Cu, Pb

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
غلظت عناصر سرب، مس، کادمیوم، نیکل و وانادیوم در سرم خون تاس ماهی ایرانی (A. persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر بررسی شد. نمونه ها از مراکز صید ماهیان خاویاری در استانهای گیلان و گلستان در فصول بهار و پاییز جمع آوری شدند. سنجش غلظت عناصر با دستگاه جذب اتمی کوره ای و شعله ای انجام شد. در میان فلزات مورد سنجش، بیشترین میزان تجمع مربوط به مس و کمترین میزان مربوط به کادمیوم بود. در این تحقیق همبستگی بین میزان تجمع فلزات سنگین و چند ویژگی زیستی این ماهی (طول، وزن و سن) مورد مطالعه قرار گرفت. تجمع دو عنصر Pb و Ni همبستگی مثبت معناداری با طول چنگالی و وزن داشت (p<0.05)، در حالی که همبستگی معناداری در تجمع هیچ یک از فلزات با سن مشاهده داشت (p<0.05). میزان تجمع فلزات سنگین بین نمونه های بهاره و پاییزه و نیز در جنسهای نر و ماده تفاوت معناداری نشان نداد (p<0.05). در بررسی تفاوتهای منطقه ای تجمع فلزات سنگین در این تحقیق، تنها در مورد وانادیوم تفاوت معناداری بین دو ناحیه گیلان و گلستان مشاهده گردید (p<0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.