بررسی اثر بیهوش کنندگی عصاره های آبی و الکلی تنباکو (Nicotiana tabacum) بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر بیهوش کنندگی عصاره های آبی و الکلی تنباکو (Nicotiana tabacum) بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر بیهوش کنندگی عصاره های آبی و الکلی تنباکو (Nicotiana tabacum) بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر بیهوش کنندگی عصاره های آبی و الکلی تنباکو (Nicotiana tabacum) بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر بیهوش کنندگی عصاره های آبی و الکلی تنباکو (Nicotiana tabacum) بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)
تعداد صفحات :۱۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: تنباکو، قزل آلای رنگین کمان، بیهوش کننده
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.