مقاله میزان موفقیت داکریوسیستورینوستومی با سیلیکون تیوپ در درمان بیماران مبتلا به داکریوسیستیت مزمن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان موفقیت داکریوسیستورینوستومی با سیلیکون تیوپ در درمان بیماران مبتلا به داکریوسیستیت مزمن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان موفقیت داکریوسیستورینوستومی با سیلیکون تیوپ در درمان بیماران مبتلا به داکریوسیستیت مزمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان موفقیت داکریوسیستورینوستومی با سیلیکون تیوپ در درمان بیماران مبتلا به داکریوسیستیت مزمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان موفقیت داکریوسیستورینوستومی با سیلیکون تیوپ در درمان بیماران مبتلا به داکریوسیستیت مزمن :

مقاله میزان موفقیت داکریوسیستورینوستومی با سیلیکون تیوپ در درمان بیماران مبتلا به داکریوسیستیت مزمن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از صفحه ۱۸۶ تا ۱۹۰ منتشر شده است.
نام: میزان موفقیت داکریوسیستورینوستومی با سیلیکون تیوپ در درمان بیماران مبتلا به داکریوسیستیت مزمن
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله داکربوسیستورینوستومی (DCR)
مقاله داکربوسیستیت
مقاله اشک ریزش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش زمینه و هدف: داکریوسیستیت یکی از رایج ترین علل اشک ریزش یا عفونت راجعه می باشد. عمل داکریوسیستورینوستومی (DCR) ایجاد یک منفذ به صورت جراحی بین کیسه اشکی و حفره بینی است که علایم بیماری را کاهش می دهد. هدف از اجرای این طرح تعیین نتایج سه ساله DCR با استفاده از لوله های ظریف سیلیکونی در بیماران مبتلا به داکریوسیستیت مزمن در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه در فاصله سال های ۱۳۸۳-۸۵ بود.
مواد و روش کار: این مطالعه از نوع توصیفی – مقطعی بوده و در آن کلیه بیماران با سابقه جراحی DCR با سیلیکون تیوپ در بیمارستان امام خمینی ارومیه در فاصله سال های ۱۳۸۳-۸۵ مورد مطالعه قرار گرفتند. نمونه گیری انجام نشد و تمام ۱۸۹ بیماری که در فاصله زمانی مذکور تحت عمل جراحی DCR قرار گرفته بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند. اطلاعات جمع آوری شده پس از پردازش در برنامه نرم افزار آماری SPSS با استفاده از آزمون های توصیفی، کای اسکوئر و تست دقیق فیشر تجزیه و تحلیل گردیدند.
یافته ها: در این مطالعه، ۱۹۴ چشم ۱۸۹ بیمار (۵۰ نفر مرد، ۱۳۹ نفر زن) مورد مطالعه قرار گرفت. میانگین سن بیماران ۴۶۲۲ سال بود. اشک ریزش و ترشح چرک بیشترین درصد فراوانی (۵۶۱ درصد) را در بین علایم حین مراجعه بیماران دارا بود. از ۱۸۹ بیمار پنج نفر دارای درگیری دوطرفه بودند. از ۱۸۹ بیمار ۱۰۲ نفر (۸۲ نفر زن و ۲۰ نفر مرد) به علت همکاری تحت پیگیری قرار گرفتند. جراحی در ۸۴ مورد (۸۲۴ درصد) موفقیت آمیز بود.
بحث و نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد که نتایج عمل در بیماران ۶۰ به بالا بیشتر از سایر گروه های سنی موفقیت آمیز است. همچنین میزان بهبودی در بین گروه بیمارانی که درگیری یک طرفه داشتند بیشتر از بیماران با درگیری دوطرفه بود. با توجه به بالابودن میزان بهبودی در گروه سنی بالای ۶۰ سال توصیه می شود اولین اقدام درمانی برای بیماران سنی جراحی DCR با سیلیکون تیوپ باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.