مقاله مقایسه ارزشهای تغذیه ای و اسیدهای چرب امگا-۳ عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ارزشهای تغذیه ای و اسیدهای چرب امگا-۳ عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ارزشهای تغذیه ای و اسیدهای چرب امگا-۳ عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ارزشهای تغذیه ای و اسیدهای چرب امگا-۳ عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ارزشهای تغذیه ای و اسیدهای چرب امگا-۳ عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی :

مقاله مقایسه ارزشهای تغذیه ای و اسیدهای چرب امگا-۳ عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۶ در مجله علوم و فنون دریایی ایران از صفحه ۳۱ تا ۳۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه ارزشهای تغذیه ای و اسیدهای چرب امگا-۳ عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کپور معمولی وحشی و پرورشی
مقاله آنالیز تقریبی
مقاله اسید چرب
مقاله عضله پشتی و شکمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق ترکیبات مغذی و اسیدهای چرب بخش پشتی و شکمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی مورد آزمایش قرار گرفت. آنالیز تقریبی نشان داد که میزان چربی کل فیله پشتی و شکمی کپور معمولی وحشی و پرورشی به ترتیب ۴۴%، ۵% و ۲۹% و ۲۴% بود و اختلاف بین آنها به لحاظ آماری معنادار نبود (p>0.05). بین دو گروه ماهی و نیز بین بخش پشتی و شکمی هر گروه میزان رطوبت و پروتئین متفاوت بوده (p<0.05) و مقادیر آنها به ترتیب از۷۳۲ % تا ۸۰۸% و ۱۳۷% تا ۲۰۶% متغیر بود. میزان خاکستر بخش پشتی و شکمی تفاوت معنادار نداشت (p>0.05) و دامنه آن بین ۰۸۲% تا ۰۹۶% بود. در همه نمونه های مورد مطالعه، اسیدهای چرب پالمتیک (C16: 0)، اولئیک (C18: 1n-9) و لینولئیک (C18: 2n-6) به ترتیب فراوانترین اسیدهای چرب اشباع، تک غیراشباع و چند غیراشباع بودند. در هر دو گروه از ماهیان، بخش پشتی حاوی مقادیر بالاتری از اسید آراشیدونیک (C20: 4n-6) نسبت به بخش شکمی بود (p<0.05). نتایج تحقیق نشان داد که پروفیل اسیدهای چرب بین کپور وحشی و پرورشی تفاوت مهمی نداشت و هر دو گروه حاوی مقادیر نسبتا مناسبی از اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFA) بویژه اسید لینولئیک (C18: 2n-6)، اسید ایکوزاپنتانوئیک (EPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.