بررسی وضوح زمانی شنوایی با استفاده از آزمون فاصله در نویز در افراد دارای شنوایی طبیعی مبتلا به وزوز و بدون وزوز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضوح زمانی شنوایی با استفاده از آزمون فاصله در نویز در افراد دارای شنوایی طبیعی مبتلا به وزوز و بدون وزوز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضوح زمانی شنوایی با استفاده از آزمون فاصله در نویز در افراد دارای شنوایی طبیعی مبتلا به وزوز و بدون وزوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضوح زمانی شنوایی با استفاده از آزمون فاصله در نویز در افراد دارای شنوایی طبیعی مبتلا به وزوز و بدون وزوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضوح زمانی شنوایی با استفاده از آزمون فاصله در نویز در افراد دارای شنوایی طبیعی مبتلا به وزوز و بدون وزوز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم توانبخشی

تعداد صفحات :۶

مقدمه: آزمون فاصله در نویز ( Gaps in noiseیا GIN)، مهارت وضوح زمانی شنوایی را ارزیابی می نماید. مطالعات قبلی نشان داده اند که آزمون فاصله در نویز، آزمونی با کاربردی آسان است که دارای حساسیت و ویژگی خوبی است. هدف مطالعه حاضر، ارزیابی مهارت وضوح زمانی شنوایی در افراد دارای شنوایی هنجار با و بدون وزوز بود.مواد و روش ها: این مطالعه هم گروهی همزمان غیرمداخله ای روی ۲۰ فرد دارای وزوز (۱۴ نفر وزوز دو طرفه و ۶ نفر دارای وزوز یک طرفه) با آستانه شنوایی هنجار، با میانگین سنی ۳۰.۳ سال به عنوان گروه بیمار و ۲۰ فرد با شنوایی هنجار بدون وزوز با میانگین سنی ۲۷.۸ به عنوان گروه شاهد با شرایط سنی و جنسیتی مشابه در دانشکده توان بخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام گرفت. پس از انجام آزمون فاصله در نویز GIN، آستانه تقریبی و درصد پاسخ های صحیح افراد استخراج شد و با آزمون ناپارامتری Mann-Whitney مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: آستانه تقریبی در گوش راست و گوش چپ گروه بیمار به طور معنی داری طولانی تر از گروه شاهد بود (به ترتیب P= 0.004 و P= 0.001). درصد پاسخ های صحیح در گوش راست و گوش چپ گروه بیمار به طور معنی داری کمتر از گروه شاهد بود (به ترتیب P= 0.007 و P= 0.001).نتیجه گیری: نتایج آزمون فاصله در نویز، نقص در پردازش وضوح زمانی شنوایی افراد دارای وزوز با شنوایی هنجار را نشان داد. بنابراین می توان این طور برداشت کرد که عملکرد ضعیف تر پردازش شنوایی در افراد دچار وزوز محتمل خواهد بود.

کلید واژه: وضوح زمانی شنوایی، وزوز، آزمون فاصله در نویز (GIN)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.