مقاله سیر تحول و طبقه بندی اژدها در نگارگری ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سیر تحول و طبقه بندی اژدها در نگارگری ایرانی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیر تحول و طبقه بندی اژدها در نگارگری ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیر تحول و طبقه بندی اژدها در نگارگری ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیر تحول و طبقه بندی اژدها در نگارگری ایرانی :

مقاله سیر تحول و طبقه بندی اژدها در نگارگری ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار – تابستان ۱۳۸۸ در مطالعات هنر اسلامی از صفحه ۷ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: سیر تحول و طبقه بندی اژدها در نگارگری ایرانی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نگارگری ایرانی
مقاله اژدها
مقاله ساختار فیزیکی
مقاله تحلیل و مقایسه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
واژه “اژدها” در فارسی به صورت “اژدر” و “اژدرها” بکار می رود. این موجود افسانه ای در بسیاری از داستان ها، ادبیات عامیانه و فولکلوریک فارسی به عنوان مظهر شر حضور یافته و طی یک نبرد، تقریبا در همه موارد مقهور قهرمان داستان می شود. اژدها در نگارگری ایرانی، بیشتر تحت تاثیر همتای چینی خود بوده است ولی با این وجود نمونه هایی هم از اژدهای متاثر از اژدهای غربی وجود دارد.
بیشتری بررسی ها و تحقیقات صورت گرفته در خصوص اژدها، بر روی مفاهیم نمادین و داستان های اسطوره ای و مذهبی است. به نظر می رسد که شکل و توانایی های مار عامل بسیار مهمی در خلق این موجود افسانه ای در نگاره های مختلف باشد.
اهداف مقاله:
-۱ بررسی سیر تحول اژدها فرمی و مفهومی
-۲ طبقه بندی ساختار فیزیک اژدها براساس نگاره های ایرانی. روش انجام تحقیق، به صورت تحلیلی و مقایسه ای با توجه به تعداد قابل تامل نگاره هایی که اژدها را تصویر کرده اند، نمونه هایی مناسب انتخاب و مقایسه آنها به لحاظ شکل ظاهری صورت می پذیرد.
سوالات موردنظر:
-۱ ساختار فیزیکی و تنوع اشکال ازدهایان تصویر شده در نگارگری ایرانی بر مبنای چیست؟
-۲ چگونه می توان تصاویر گوناگون ارایه شده از اژدها را طبقه بندی نمود؟
براساس تصاویر و طرح های اژدها در نگارگری، پنج گروه اصلی در این پژوهش مورد شامل: -۱ “اژدها- مار” -۲″اژدها- مار” دوپا -۳″اژدها- ما” دوپای بالدار -۴ “اژدها- مار” چهارپا -۵″اژدها- مار” چند سر.
درهمه این گروه ها، اژدها خصلت مار بودن خود را حفظ نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.