مطالعه سیستماتیک و پالئواکولوژی اویسترهای آپتین پسین – سنومانین پیشین (خانواده های Gryphaeidae ،Ostreidae و Palaeolophidae) در ناحیه شمال غرب کرمان (منطقه کوهبنان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه سیستماتیک و پالئواکولوژی اویسترهای آپتین پسین – سنومانین پیشین (خانواده های Gryphaeidae ،Ostreidae و Palaeolophidae) در ناحیه شمال غرب کرمان (منطقه کوهبنان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه سیستماتیک و پالئواکولوژی اویسترهای آپتین پسین – سنومانین پیشین (خانواده های Gryphaeidae ،Ostreidae و Palaeolophidae) در ناحیه شمال غرب کرمان (منطقه کوهبنان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه سیستماتیک و پالئواکولوژی اویسترهای آپتین پسین – سنومانین پیشین (خانواده های Gryphaeidae ،Ostreidae و Palaeolophidae) در ناحیه شمال غرب کرمان (منطقه کوهبنان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه سیستماتیک و پالئواکولوژی اویسترهای آپتین پسین – سنومانین پیشین (خانواده های Gryphaeidae ،Ostreidae و Palaeolophidae) در ناحیه شمال غرب کرمان (منطقه کوهبنان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : رخساره های رسوبی

تعداد صفحات :۲۴

به منظور مطالعه سیستماتیک و پالئواکولوژی اویسترها، برش بساب با ضخامت ۳۸۰ متر در غرب کوهبنان و در شمال غرب کرمان مورد نمونه برداری و مطالعه قرار گرفت. مجموعه متنوعی از گروه های مختلف فسیلی از جمله ماکروفسیلها (خارداران، دوکفه ای ها به خصوص اویسترها، براکیوپودها، گاستروپودها، مرجانها، آمونیتها) و میکروفسیلها (روزن داران و استراکودها) در این برش مشاهده می شود که سن آپتین پسین سنومانین پیشین را نشان می دهند. برای نخستین بار تعداد ۱۱ جنس و گونه از اویسترهای کرتاسه میانی از این ناحیه گزارش می گردند. مجموعه فسیلهای موجود در این برش، نشان دهنده عمق کم و شرایط محیطی مناسب برای موجودات است. بررسی اویسترهای موجود در این برش نشان می دهد که فراوانی این موجودات با مقادیر مثبت تغییرات منحنی کربن ۱۳ منطبق می باشد. این امر نشان دهنده بالا بودن میزان مواد آلی در محیط، کاهش میزان اکسیژن و در نتیجه کاهش فراوانی جوامع ماکروفسیلی دیگر بوده و در حقیقت فرصت طلبی اویسترها را در برخی لایه ها نشان می دهد.

کلید واژه: سیستماتیک، پالئواکولوژی، آپتین پسین – سنومانین پیشین، اویستر، کرمان، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.