تهیه نقشه تیپ های گیاهی با استفاده از سنجنده های LISS-III و ASTER (مطالعه موردی: منطقه دیلم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه نقشه تیپ های گیاهی با استفاده از سنجنده های LISS-III و ASTER (مطالعه موردی: منطقه دیلم) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه نقشه تیپ های گیاهی با استفاده از سنجنده های LISS-III و ASTER (مطالعه موردی: منطقه دیلم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه نقشه تیپ های گیاهی با استفاده از سنجنده های LISS-III و ASTER (مطالعه موردی: منطقه دیلم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه نقشه تیپ های گیاهی با استفاده از سنجنده های LISS-III و ASTER (مطالعه موردی: منطقه دیلم) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۱۴

این تحقیق در مراتع قشلاقی منطقه دیلم استان بوشهر در محدوده ای به وسعت ۱۵۹۱۵ هکتار در سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹ بمنظور تهیه نقشه تیپ های گیاهی با استفاده از تصاویر سنجنده های LISS-III و ASTER انجام گردید. عمل تصحیح هندسی تصاویر با استفاده از نقاط کنترل زمینی و نقاط ثبت شده توسط GPS (1>RMSE پیکسل) انجام گردید، همچنین تطابق تصویر به تصویر ۰.۲>RMSE) پیکسل) جهت افزایش دقت انجام شد. تصحیحات اتمسفری تصاویر با استفاده از تفریق عارضه تاریک انجام گردید. برای بارزسازی و افزایش قدرت تفسیر فیوژن انجام شد. در مجموع از داده های ۵۰ محل نمونه برداری (هر محل میانگین نه پلات) برای طبقه بندی تصاویر جهت تهیه نقشه تیپ های گیاهی و از داده های ۲۵ محل برای آزمون صحت نقشه ها استفاده شد. برای طبقه بندی از روش های حداکثر احتمال و شبکه عصبی استفاده گردید. نتایج نشان داد که تصاویر هر دو سنجنده می توانند با دقت مناسبی تیپ های گیاهی مرتع را از همدیگر تفکیک نمایند و تفاوت زیادی بین نقشه های حاصله وجود ندارد. بیشترین صحت کلی برای طبقه بندی تصاویر سنجنده های LISS-III و ASTER به ترتیب ۹۱ و ۸۴.۳ درصد برای روش حداکثر احتمال و ۷۱.۳ و ۶۵.۶ درصد برای روش شبکه عصبی می باشد. هیچ یک از سنجنده ها نمی توانند مرز تیپ های گیاهی را به طور دقیق مشخص کنند بنابراین با تفسیر بصری تصاویر، نقشه تیپ های گیاهی به دست آمده تکمیل شد.

کلید واژه: تیپ گیاهی، ASTER ، LISS-III، طبقه بندی، داده ماهواره ای، دیلم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.