پایش تغییرات زمانی کاربری اراضی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: جیرفت، استان کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایش تغییرات زمانی کاربری اراضی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: جیرفت، استان کرمان) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایش تغییرات زمانی کاربری اراضی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: جیرفت، استان کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایش تغییرات زمانی کاربری اراضی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: جیرفت، استان کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایش تغییرات زمانی کاربری اراضی با استفاده از تکنیک های سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: جیرفت، استان کرمان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۲۰

کاربری اراضی یکی از مهمترین جنبه های بررسی مدیریت منابع طبیعی و بازنگری تغییرات محیطی است. در این تحقیق با استفاده از قابلیت تکنیک های سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی تغییرات کاربری اراضی منطقه جیرفت در بازده زمانی بین سال های (۱۹۸۷ تا ۲۰۱۰) با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست (TM،ETM+) مورد پایش قرار گرفت. طبقه بندی کلاس های کاربری اراضی، تجزیه تحلیل روش ها و تغییرات آن ها، در محیط نرم افزار ENVI8.1 و ArcGIS9.1 انجام گردید. تجزیه و تحلیل تغییرات زمانی تصاویر نشان می دهد که طی ۲۳ سال مورد مطالعه درصد تغییرات چهار کلاس کاربری اراضی (مسکونی ۷.۹۰+، زراعی ۴۲.۱۰+، باغی ۱۷.۹۳- و بایر ۳۲.۰۷-) می باشد. نتایج همچنین نشان می دهد که روش های شبکه عصبی و ماشین های بردار پشتیبان نسبت به سایر روش ها از دقت کمتری برخوردار است، اما این روش ها از لحاظ تفسیر بصری، جداسازی طبقات کاربری نسبت به سایر روش های بهتر می باشد. نتایج نشان داد که سطح اراضی مسکونی افزایش محسوسی داشته و بررسی تغییرات الگوی مکانی کاربری ها نشان داد که بیشترین تغییرات کاربری در مناطق زراعی و باغی ایجاد شده است. نتایج این تحقیق به اهمیت کاربرد تناسب اراضی در مناطق با قابلیت کشاورزی، به منظور کاهش روند تغییرات اشاره دارد. عدم توجه و مدیریت مناسب در وضعیت هیدرولوژی منطقه، تامین نهاده های کشاورزی و فقدان وضعیت ثبات اقتصادی، از عوامل موثر بر روند تغییرات کاربری اراضی در منطقه مورد مطالعه می باشد.

کلید واژه: تغییرات زمانی کاربری اراضی، سنجش از دور، تصاویر لندست، شبکه عصبی مصنوعی، ماشین های بردار پشتیبان، جیرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.