مقاله تاثیر خونگیری از طریق سالین لاک بر اعتبار نتایج آزمایشات انعقادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر خونگیری از طریق سالین لاک بر اعتبار نتایج آزمایشات انعقادی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر خونگیری از طریق سالین لاک بر اعتبار نتایج آزمایشات انعقادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر خونگیری از طریق سالین لاک بر اعتبار نتایج آزمایشات انعقادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر خونگیری از طریق سالین لاک بر اعتبار نتایج آزمایشات انعقادی :

مقاله تاثیر خونگیری از طریق سالین لاک بر اعتبار نتایج آزمایشات انعقادی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از صفحه ۱۹ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: تاثیر خونگیری از طریق سالین لاک بر اعتبار نتایج آزمایشات انعقادی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمایشات انعقادی
مقاله بیماران قلبی
مقاله کاتتر وریدی
مقاله سالین لاک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: خونگیری مکرر برای بررسی آزمایش های انعقادی در بیمارانی که تحت درمان با هپارین هستند، لازم است. استفاده از سالین لاک می تواند راهکار مفیدی برای کاهش ناراحتی خونگیری مکرر در بیماران باشد. این مطالعه به منظور ارزیابی تاثیر خونگیری از سالین لاک، بر اعتبار نتیجه آزمایشات انعقادی انجام شد.
روش تحقیق: در این مطالعه مورد – شاهدی، ۶۳ بیمار بستری در بخش قلب به صورت نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. نمونه گرفته شده از سالین لاک در گروه مورد و نمونه خون از ورید دست مقابل در گروه شاهد بررسی شد. به منظور خونگیری از سالین لاک، یک تورنیکت در بالای سالین لاک بسته می شد و پس از دور ریختن نیم میلی لیتر از خون موجود در فضای مرده سالین لاک، مقدار ۵ میلی لیتر خون جهت آزمایشات انعقادی گرفته می شد. همزمان از ورید دست مقابل به همان مقدار، خون به روش معمول به عنوان شاهد گرفته می شد. داده ها با استفاده از نرم‎افزار SPSS (ویرایش ۱۱۵) و آزمون تی زوجی تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: از میان افراد مورد مطالعه، %۵۳۹۶ مذکر بودند که شایعترین علت بستری، آنژین ناپایدار (%۴۶۰۳) بود. نتایج آزمایشات، تفاوت آماری معنی داری بین مقادیر انعقادی خون گرفته شده از سالین لاک و خونگیری وریدی نشان نداد (P>0.05).
نتیجه گیری: بر اساس نتایج پژوهش حاضر، نمونه گیری از کاتتر وریدی سالین لاک، روش مناسب و قابل اعتمادی جهت انجام آزمایشات انعقادی است و می تواند جایگزین مناسبی برای روش خونگیری معمولی در افرادی که نیازمند خونگیری مکرر هستند، باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.