مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های مولد عفونت ادراری در بیماران بستری در بیمارستان کودکان امیرکلا در طی سال ۱۳۹۰ – ۱۳۸۹ (گزارش کوتاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های مولد عفونت ادراری در بیماران بستری در بیمارستان کودکان امیرکلا در طی سال ۱۳۹۰ – ۱۳۸۹ (گزارش کوتاه) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های مولد عفونت ادراری در بیماران بستری در بیمارستان کودکان امیرکلا در طی سال ۱۳۹۰ – ۱۳۸۹ (گزارش کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های مولد عفونت ادراری در بیماران بستری در بیمارستان کودکان امیرکلا در طی سال ۱۳۹۰ – ۱۳۸۹ (گزارش کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های مولد عفونت ادراری در بیماران بستری در بیمارستان کودکان امیرکلا در طی سال ۱۳۹۰ – ۱۳۸۹ (گزارش کوتاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: عفونت ادراری بعد از عفونت های تنفسی و گوارشی شایع ترین بیماری عفونی در کودکان است که درصورت عدم درمان به موقع موجب اسکار کلیه و فشار خون خواهد شد. آگاهی از پاتوژن های شایع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی جهت درمان تجربی لازم و ضروری است. هدف از این مطالعه بررسی شیوع پاتوژن های شایع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در کودکان بستری در بیمارستان کودکان امیر کلا می باشد.مواد و روشها: این مطالعه مقطعی به صورت گذشته نگر بر روی پرونده کلیه بیمارانی که طی یکسال (۹۰ – ۱۳۸۹) در بیمارستان کودکان امیرکلا با تشخیص عفونت ادراری بستری شدند، انجام گردید. اطلاعات مربوط به سن، جنس، سابقه بیماری زمینه ای، سابفه بیماری قبلی، پاتوژن و میزان مقاومت آن از پرونده موجود استخراج و مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: شایع ترین پاتوژن اشرشیاکولی (۸۹%) و بعد از آن کلبسیلا (%۳.۱) و سودوموناس آئروژینوزا (%۳.۱) بوده است. بیشترین مقاومت به آمپی سیلین (۸۸%) و کوتریموکسازول (%۶۳) و کمترین مقاومت به نیتروفورانتویین (۹%) وآمیکاسین (۱۱%) وجود داشته است. فراوانی پاتوژن های مقاوم به چند دارو ۵۶.۴ درصد بوده است.نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که شایعترین میکروب عامل عفونت ادراری اشرشیاکولی می باشد و بیشترین مقاومت دارویی نسبت به آمپی سیلین و کوتریموکسازول وجود دارد.

کلید واژه: عفونت ادراری، کودکان، مقاومت آنتی بیوتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.