مقایسه تاثیر سه نوع قطره آهن بر سختی سطح دندان شیری در محیط پوسیدگی زای مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر سه نوع قطره آهن بر سختی سطح دندان شیری در محیط پوسیدگی زای مصنوعی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر سه نوع قطره آهن بر سختی سطح دندان شیری در محیط پوسیدگی زای مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر سه نوع قطره آهن بر سختی سطح دندان شیری در محیط پوسیدگی زای مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر سه نوع قطره آهن بر سختی سطح دندان شیری در محیط پوسیدگی زای مصنوعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: کم خونی ناشی از فقر آهن یکی از شایع ترین انواع آنمی در دوران کودکی است. بر اساس نتایج سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۰۱ حدود ۵ بیلیون نفر از مردم در سطح جهان از آنمی فقر آهن رنج می برند. علاوه بر تاثیر کمبود آهن در ایجاد کم خونی، کاهش این ماده معدنی تاثیرات منفی بر تکامل جسمی و ذهنی کودکان و نوجوانان دارد. در مطالعات دلائل متعددی به عنوان علل دریافت ناکافی مکمل آهن ذکر شده که از جمله آنها می توان به ایجاد تغییرات در دندان های شیری اشاره کرد. با توجه به اهمیت مصرف قطره آهن، هدف از این مطالعه آزمایشگاهی بررسی تغییرات میزان سختی دندان های شیری بدنبال مصرف سه نوع قطره آهن می باشد.مواد و روشها: در مطالعه تجربی – آزمایشگاهی حاضر تعداد ۹۰ دندان قدامی شیری سالم به ۶ گروه تقسیم شده، پس از آماده سازی در محیط های کشت پوسیدگی زا قرار گرفتند. در ۴ گروه از محیط ها انواع ترکیبات فروس سولفات اضافه شد و دو گروه دیگر به عنوان کنترل مثبت و منفی در نظر گرفته شدند. پس از گذشت ۱۴ روز نمونه ها از محیط کشت خارج و با تهیه برش لبیولینگوالی و پالیش، میکروهاردنس بر روی مینا و عاج مورد سنجش قرار گرفت. میانگین داده های بدست آمده از اندازه گیری میکروهاردنس ۱۵ نمونه در هر گروه ثبت شد. برای مقایسه داده ها از آزمون ANOVA و مقایسه چندگانه توسط تست LSD استفاده شد.یافته ها: در مقایسه میکروهاردنس مینا در ۶ گروه مورد مطالعه از لحاظ آماری تفاوت معنی داری وجود نداشت. بین میانگین درجه سختی عاج در سه عمق مورد مطالعه اختلاف معنی دار آماری مشاهده شد. میزان میکروهاردنس عاج به ترتیب در زیر ناحیه اتصال مینا و عاج، در Mm 250ناحیه اتصال مینا و عاج و در Mm 450ناحیه اتصال مینا و عاج عبارت بودند از: گروه اول ۶۸.۷۵±۱۱.۸۶ – ۶۷.۷۵±۸.۷۵ – ۶۸.۷۲±۱۰.۰۰، گروه دوم ۶۹.۲۹±۸.۰۱ – ۷۳.۰۶±۹.۳۶ – ۶۹.۲۲±۱۲.۴۶، گروه سوم ۶۹.۶۴±۱۰.۱۵ – ۶۴.۶۳±۱۰.۶۴ – ۶۸.۵۳۳±۱۲.۲۷، گروه چهارم ۷۰.۸۸±۱۷.۶۰ – ۷۱.۶۸±۱۶.۰۱ – ۸۳.۰۳۳±۱۱.۲۲، گروه پنجم ۶۵.۴۹±۱۱.۲۰ – ۶۳.۵۲±۱۴.۴۶ – ۶۰.۰۸۰±۹.۸۳، گروه ششم ۸۵.۰۴±۲۶.۵۶ – ۸۸.۶۲±۲۰.۴۷ – ۹۱.۹۱±۴۳.۷۶. (هر سه مورد P=0.001). در مقایسه دو به دوی گروه ها مشخص شد که این اختلاف به تفاوت آماری معنی دار بین گروه ۶ با سایر گروه ها مربوط می باشد و گروه ها دیگر از لحاظ آماری اختلاف معنی داری ندارند.نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه به نظر می رسد که مصرف مکمل های آهن تاثیری بر دمینرالیزاسیون ساختار دندان ندارد.

کلید واژه: قطره آهن، آنمی، فقر آهن، میکروهاردنس، دندان شیری، محیط کشت پوسیدگی زا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.