بررسی شیوع سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم، تیفی و اینتریتیدیس در مواد غذایی در مرکز درمانی بیمارستان مفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم، تیفی و اینتریتیدیس در مواد غذایی در مرکز درمانی بیمارستان مفید دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم، تیفی و اینتریتیدیس در مواد غذایی در مرکز درمانی بیمارستان مفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم، تیفی و اینتریتیدیس در مواد غذایی در مرکز درمانی بیمارستان مفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم، تیفی و اینتریتیدیس در مواد غذایی در مرکز درمانی بیمارستان مفید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در پزشکی

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: بیماری های ناشی از مواد غذایی یکی از مهم ترین مشکلات دنیای امروزی بوده و به دلیل مصرف آب یا غذاهای آلوده در انسان بروز می نمایند. با توجه با اینکه در حال حاضر گونه های سالمونلا رایج ترین نوع مسمومیت غذایی می باشند. هدف از این مطالعه، تعیین شیوع سروتیپ های سالمونلا در مواد غذایی به روش Multiplex PCR می باشد.روش بررسی: این مطالعه توصیفی بر روی ۱۷۰ نمونه مواد غذایی اعم از گوشت گاو، گوشت مرغ، تخم مرغ، شیر و سس مایونز انجام شد و پس از جمع آوری نمونه های مورد نظر، مراحل تشخیص برای باکتری و روش PCR انجام شد. با استفاده از آزمون های کای دو و فیشر نمونه ها مورد قضاوت آماری قرار گرفتند.یافته ها: شیوع آلودگی باکتریال در ۲۴.۷ درصد نمونه های مواد غذایی وجود داشت. با توجه به این شیوع در نمونه های مورد بررسی، میزان واقعی آن با اطمینان ۹۵% از حداقل ۱۸.۲ درصد تا ۳۱.۲ درصد برآورد می گردد. آلودگی گوشت گاو به سالمونلا، ۸.۸درصد برآورد شد. از کل نمونه های مواد غذایی، ۱.۷% آلودگی به باکتری سالمونلا مشاهده شد که ۱.۱% آن مربوط به سالمونلا تیفی موریوم و ۰.۵۹% مربوط به سالمونلا اینتریتیدیس از گوشت گاو بود.نتیجه گیری: به نظر می رسد که آلودگی سالمونلا در مواد غذایی بالا بوده و باید توجه بیشتری گردد. روش های تشخیصی مولکولی مانند Multiplex PCR احتمالادر کنار کشت و سایر روش های باکتری شناسی می تواند در تایید تشخیص کمک کننده باشد.

کلید واژه: مواد غذایی، گونه های سالمونلا، Multiplex PCR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.