تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: تایلوزین، باقی مانده دارویی، پختن، HPLC، مایکروویو
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.