اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: ماهی کپور نقره ای، عصاره موسیر، عصاره زردچوبه، ماندگاری، فساد چربی، فساد میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.