اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (۱۸ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: ماهی کپور نقره ای، عصاره موسیر، عصاره زردچوبه، ماندگاری، فساد چربی، فساد میکروبی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.