اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۸

سابقه و هدف: اگر چه بسیاری از مطالعات مشاهده ای و کارآزمایی تاثیر مصرف لبنیات بر وزن و ترکیب بدن را بررسی کرده اند، اما نتایج به دست آمده از این مطالعات بسیار متناقض است. پژوهش حاضر با هدف مرور سیستماتیک و متاآنالیز به منظور خلاصه کردن اطلاعات حاصل از مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی سازی و کنترل شده (RCT) درباره بررسی تاثیر مصرف لبنیات بر وزن، بافت چربی بدن، بافت بدون چربی بدن و دور کمر در افراد بزرگسال (بالای ۱۸ سال) انجام شد.مواد و روشها: پایگاه های PubMed، ISI web of Science، SCOPUS، Science و EMBASE از ژانویه ۱۹۶۰ تا اکتبر ۲۰۱۱ برای یافتن مطالعات مرتبط منتشر شده به زبان انگلیسی و غیرانگلیسی مورد جستجو قرار گرفت. در نهایت ۱۶ مطالعه برای مرور سیستماتیک و ۱۴ مطالعه برای متاآنالیز انتخاب شد.یافته ها: جستجوی شامل ۱۴، ۱۲، ۶ و ۸ مطالعه کارآزمایی بالینی بود که به ترتیب، اطلاعات مربوط به وزن، بافت چربی، بافت بدون چربی و دور کمر را ارائه کرده بودند. تفاوت میانگین کل برای اثر لبنیات بر وزن -۰.۶۱ کیلوگرم بود (۰.۷۵، %۹۵ CI: -1.29 و P=0.08). افزایش دریافت لبنیات می تواند سبب کاهش بافت چربی بدن به میزان ۰.۷۲ کیلوگرم (-۰.۱۴، %۹۵ CI: -1.29 و P=0.01) و افزایش بافت غیرچربی بدن به میزان ۰.۵۸ کیلوگرم (۰.۹۹، %۹۵ CI: 0.18 و P<0.01) و کاهش بیشتر اندازه دور کمر به میزان ۲.۱۹ cm در مقایسه با گروه کنترل شود (-۰.۹۶، %۹۵ CI: -3.42 و P<0.001). آنالیز زیرگروه ها نشان داد که افزایش دریافت لبنیات بدون محدود کردن انرژی دریافتی سبب تغییر معنی داری در وزن، بافت چربی، بافت بدون چربی و اندازه دور کمر نمی شود. در حالی که استفاده از رژیم کاهش وزن غنی از لبنیات به کاهش وزن بیشتر به میزان ۱.۲۹ کیلوگرم (-۰.۶، %۹۵ CI: -1.89 و P<0.001) و کاهش بیشتر در بافت چربی به میزان ۱.۱۱ کیلوگرم (-۰.۴۷، %۹۵ CI: -1.75 و P=0.001) و افزایش بافت بدون چربی به میزان ۰.۷۲ کیلوگرم (۱.۳۲، %۹۵ CI: 0.12 و P=0.02) و کاهش بیشتر اندازه دور کمر ۲.۴۳ cm (-1.44 و %۹۵ CI: -3.42 P=0.001) در مقایسه با گروه کنترل منجر می شود.نتیجه گیری: افزایش مصرف لبنیات بدون محدودیت انرژی دریافتی به تغییر معنی دار وزن یا ترکیب بدن منجر نمی شود، در حالی که همراه کردن رژیم کاهش وزن با محصولات لبنی تاثیر معنی داری بر وزن، بافت چربی، بافت بدون چربی و اندازه دور شکم در مقایسه با دریافت رژیم کاهش وزن دارد.

کلید واژه: لبنیات، وزن، بافت چربی، بافت بدون چربی، دور کمر، کارآزمایی بالینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.