مقاله تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان :

مقاله تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در گوارش از صفحه ۱۳ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان مری
مقاله مواد غذایی
مقاله پرسشنامه بسامد مصرف خوراک
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: الگوی غذای مصرفی و برخی اقلام غذایی از عوامل اصلی محیطی پیشگیری از سرطان مری شناخته شده اند. هدف این مطالعه تعیین الگوی غذایی و اقلام غذایی مصرفی در منطقه پرخطر از نظر سرطان مری می باشد.
روش بررسی: الگوی غذای مصرفی ساکنین بالای ۳۰ سال شهرستانهای گنبد و کلاله که وارد مطالعه آینده نگر سرطان مری شدند، به واسطه پرسشنامه بسامد خوراک معتبر شده ۱۱۷ قلمی، تعیین و از آزمون رگرسیون چندگانه خطی برای مقایسه جنس،‌ مکان اقامت و قومیت استفاده شد.
یافته ها: دریافت همه اقلام مواد و گروه های غذایی در مردان بیشتر از زنان می باشد (P<0.001)، مگر در مصرف حبوبات و چای سبز، مصرف نان و غلات، گوشت ها، گوشت های فرایند شده، روغن گیاهی، چای،‌ چای سبز، شیرینی ها و نمک، در افراد مقیم روستا در مقایسه با ساکنین شهر بیشتر است و مصرف نان و غلات، گوشت فرایند شده، لبنیات، چربی حیوانی و روغن گیاهی، میوه ها،‌ چای سبز و نمک در قومیت ترکمن بطور قابل ملاحظه ای بیشتر از دیگران بوده است.
نتیجه گیری: مصرف غلات و شیرینی ها بیشتر از سبد مطلوب بوده و مصرف میوه، سبزی، حبوبات و لبنیات نیز کمتر از میزان سبد مطلوب بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.