تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود بیولوژیک فسفره بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی انیسون (.Pimpinella anisum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود بیولوژیک فسفره بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی انیسون (.Pimpinella anisum L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود بیولوژیک فسفره بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی انیسون (.Pimpinella anisum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود بیولوژیک فسفره بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی انیسون (.Pimpinella anisum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و کود بیولوژیک فسفره بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی انیسون (.Pimpinella anisum L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تعداد صفحات :۱۶
به منظور بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی انیسون (Pimpinella anisum L.)، شامل میزان اسانس و میزان آنتول، گاما-هیماکالن و استراگول در اسانس، آزمایشی به صورت فاکتوریل دو عامله با استفاده از عوامل ورمی کمپوست (۰، ۵ و ۱۰ تن در هکتار) و کود بیولوژیک فسفره (عدم تلقیح، تلقیح با بذر و تلقیح با بذر + محلول پاشی بر روی خاک در مرحله ساقه رفتن) در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با نه تیمار و سه تکرار در ایستگاه تحقیقات همند دماوند وابسته به موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در سال زراعی ۱۳۸۷-۱۳۸۹ مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که بیشترین میزان اسانس در دانه (%۴.۲۱) در مصرف ۱۰ تن ورمی کمپوست حاصل شده و بیشترین میزان آنتول در اسانس (%۹۴.۱۴) و کمترین میزان گاما-هیماچالن (%۲.۴۷) و استراگول (%۱.۱۰) در اسانس با مصرف ۵ تن ورمی کمپوست حاصل گردید. کود بیولوژیک فسفره نیز دارای تاثیر معنی داری بر روی صفات مورد بررسی بود، به طوری که بیشترین میزان اسانس در دانه (%۳.۹۷) و میزان آنتول در اسانس (%۹۴.۶۰) و نیز کمترین میزان گاما-هیماچالن (%۲.۱۲) و استراگول (%۰.۹۵) در اسانس با دو بار مصرف کود بیولوژیک فسفره بدست آمد. همچنین اثرهای متقابل در بین عامل ها بر روی میزان گاما-هیماچالن و استراگول در اسانس معنی دار گردید، به طوری که کمترین میزان گاما-هیماکالن (%۱.۹۳) و استراگول (%۰.۹۷) در اسانس در تیمار ۵ تن ورمی کمپوست و دو بار مصرف کود بیولوژیک فسفره حاصل شد.
کلید واژه: انسیون (.Pimpinella anisum L)، ورمی کمپوست، کود بیولوژیک فسفره، اسانس، آنتول
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.