بررسی میزان Degree of Conversion دو نوع سمان رزینی هنگام استفاده از یک نوع پست فایبری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان Degree of Conversion دو نوع سمان رزینی هنگام استفاده از یک نوع پست فایبری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان Degree of Conversion دو نوع سمان رزینی هنگام استفاده از یک نوع پست فایبری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان Degree of Conversion دو نوع سمان رزینی هنگام استفاده از یک نوع پست فایبری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان Degree of Conversion دو نوع سمان رزینی هنگام استفاده از یک نوع پست فایبری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: پست های همرنگ غیرفلزی به واسطه سمان رزینی و مواد چسبنده عاجی به دیواره کانال دندان می چسبند. میزان پلیمریزاسیون این سمان ها جهت اطمینان از دوام ترمیم از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هدف از مطالعه حاضر بررسی درجه تبدیل دو نوع سمان رزینی سلف کیور و دوال کیور در عمق و زمان های مختلف هنگام استفاده از DT.Light-Post می باشد.مواد و روشها: در مطالعه تجربی حاضر مولدهای فلزی با ارتفاع ۵ و ۱۰ میلی متر و قطر داخلی ۰.۸ میلی متر تهیه شدند. سپس پست ها به طور عمودی در قسمت مرکزی مولدها قرار گرفتند. از سمان دوال کیور قبل از پخت طیف گرفته می شد. سپس نمونه های پخت نشده از دستگاه خارج و زیر مولدهای تهیه شده قرار می گرفتند. پس از تابش نور، نمونه ها مجددا به دستگاه FTIR منتقل و مجددا طیف گرفته شده،DC% طبق فرمول محاسبه می شد. در مورد سمان های سلف کیور در زمان های ۱۰، ۵، ۲،۰ و ۱۵ دقیقه توسط دستگاه FTIR طیف گرفته شد. نمونه ها توسط برنامه SPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.یافته ها: بررسی آماری به وسیله نرم افزار SPSS انجام گرفت. نتایج بررسی آماری نشان داد که سمان سلف کیور در زمان های ۰، ۲، ۵ و ۱۰ دقیقه دارای DC%، ۵% و در زمان ۱۵ دقیقه ۲۰% بود. اندازه گیری درصد DC در سمان دوال کیور نشان داد که در عمق ۰، ۵ و ۱۰ میلی متری به ترتیب درجه تبدیل ۴۴%، ۱۵% و ۸% حاصل شده است. نتایج آماری به وسیله آزمون Two Way ANOVA و Tukey Post Hoc (HSD) مشخص کرد که در سمان دوال کیور اختلاف DC% بین فاصله صفر با فواصل ۵ و ۱۰ میلی متری به لحاظ آماری معنی دار بود ( در زمان ۱۵ دقیقه ۲۰% و بیشترین مقدار بود DC%0.05>P). میزان نتیجه گیری: میزان DC% در سمان دوال کیور بیشتر از سمان سلف کیور بود که این به دلیل خواص مطلوب سمان دوال کیور، همچنین توانایی عبور نور در پستDT light می باشد.

کلید واژه: سمان رزینی سلف کیور، سمان رزینی دوال کیور، DC% ،Post D.T. Light

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.