مقاله بررسی میزان آگاهی والدین کودکان مبتلا به صرع از بیماری صرع مراجعه کننده به درمانگاه و بخش اطفال بیمارستان گلستان اهواز و ارتباط آن با سلامت عمومی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آگاهی والدین کودکان مبتلا به صرع از بیماری صرع مراجعه کننده به درمانگاه و بخش اطفال بیمارستان گلستان اهواز و ارتباط آن با سلامت عمومی آنها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آگاهی والدین کودکان مبتلا به صرع از بیماری صرع مراجعه کننده به درمانگاه و بخش اطفال بیمارستان گلستان اهواز و ارتباط آن با سلامت عمومی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آگاهی والدین کودکان مبتلا به صرع از بیماری صرع مراجعه کننده به درمانگاه و بخش اطفال بیمارستان گلستان اهواز و ارتباط آن با سلامت عمومی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آگاهی والدین کودکان مبتلا به صرع از بیماری صرع مراجعه کننده به درمانگاه و بخش اطفال بیمارستان گلستان اهواز و ارتباط آن با سلامت عمومی آنها :

مقاله بررسی میزان آگاهی والدین کودکان مبتلا به صرع از بیماری صرع مراجعه کننده به درمانگاه و بخش اطفال بیمارستان گلستان اهواز و ارتباط آن با سلامت عمومی آنها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۷ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان آگاهی والدین کودکان مبتلا به صرع از بیماری صرع مراجعه کننده به درمانگاه و بخش اطفال بیمارستان گلستان اهواز و ارتباط آن با سلامت عمومی آنها
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صرع
مقاله آگاهی
مقاله سلامت عمومی
مقاله کودک صرعی
مقاله آگاهی والدین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: طبیعت غیر قابل پیش بینی و سیر مزمن بیماری صرع عملکرد جسمی، اجتماعی و روانی کودک بیمار و خانواده وی را تحت تاثیر قرار می دهد. از سوی دیگر، میزان آگاهی و عقاید والدین کودک مبتلا به صرع در مورد بیماری فرزندشان مشخصا بر قدرت تطابق و کیفیت زندگی کودک و خانواده موثر می باشد. به همین منظور مطالعه حاضر با هدف بررسی سطح آگاهی والدین کودکان مبتلا به صرع از بیماری صرع و ارتباط آن با سلامت عمومی آنها، انجام گرفته است.
روش بررسی: این مطالعه یک مطالعه مشاهده ای تحلیلی – مقطعی می باشد. از میان والدین دارای کودک مبتلا به صرع مراجعه کننده به درمانگاه و بخش اطفال بیمارستان گلستان اهواز که فرزندانشان به دلیل این بیماری تحت درمان قرار داشته اند ۳۵ پدر و مادر(۲۷ مادر و ۸ پدر) با روش غیر تصادفی و مبتنی بر هدف انتخاب گردیدند و با تکمیل فرم ثبت اطلاعات، پرسش نامه محقق ساخته آگاهی از بیماری صرع و پرسش نامه سلامت عمومی ۲۸ سوالی (GHQ-28)مورد ارزیابی قرار گرفتند.
یافته ها: در بررسی نتایج ۶۵۷ درصد والدین مشکل های روانشناختی نشان دادند. در ۹۱۴ درصد والدین میزان آگاهی از بیماری صرع ضعیف و یا نادرست بود. بین سطح آگاهی والدین و سلامت عمومی آنها ارتباط معنادار به دست آمد (P<0.001). بین مدت زمان ابتلا به بیماری کودک و سلامت عمومی والدین همبستگی مستقیم بدست آمد (P=0.004).
نتیجه گیری: یافته های پژوهش نشان می دهد که آگاهی والدین در مورد صرع عموما ضعیف و نادرست است و این امر با کاهش سلامت عمومی آنها مرتبط است. بنابراین یافته های حاضر، اهمیت ارزیابی روانشناختی در والدین کودکان صرعی را پیشنهاد می کند. به علاوه، آنها به اطلاعات و آموزش بیشتری در مورد صرع نیاز دارند تا بدین وسیله مشکل های روانشناختی آنها کاهش یابد. علاوه بر این، دسترسی به سرویس های روانشناختی ممکن است برای آنها مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.