مقاله تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق :

مقاله تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۷۵ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر مقایسه دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین بر روی سطح لپتین سرم در زنان چاق
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاقی
مقاله رژیم غذایی با نمایه گلایسمی پایین
مقاله رژیم غذایی کم چرب
مقاله لپتین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعه ها نشان دادند که رژیم غذایی کم کالری با نمایه گلایسمی پایین با کاهش بیان ژن ob مسوول تولید لپتین) در بافت چربی زیر پوستی همراه است. مطالعه کنونی به منظور بررسی تاثیر دو رژیم غذایی ایزوکالریک کم چرب و نمایه گلایسمی پایین در کاهش وزن و شاخص توده بدن، درصد توده چربی بدن و سطح لپتین سرم می باشد.
روش بررسی: در این کار آزمایی بالینی ۴۶ زن چاق در محدوده سنی ۵۵-۱۸ سال با (BMI27)، مراجعه کننده به درمانگاه مطهری شیراز به طور تصادفی به دو گروه رژیمی کم چرب و نمایه گلایسمی پایین تقسیم شده و به مدت ۶ هفته رژیم کم چرب یا نمایه گلایسمی پایین دریافت کردند. پارامترهای وزن، شاخص توده بدن، درصد توده چربی بدن، غلظت گلوکز ناشتا و ۲ ساعت پس از غذا، لپتین ناشتا و ۲ساعت بعد از غذا در ابتدا و انتهای ۶ هفته اندازه گیری شد.
یافته ها: تغییرات وزن بدن، شاخص توده بدنی، توده چربی بدن، نسبت دور کمر به باسن، گلوکز ناشتا و سطح لپتین ناشتا و ۲ ساعت بعد از غذا در ابتدای مطالعه نسبت به زمان پایان مطالعه در هر گروه کاهش قابل ملاحظه ای نشان داد (P<0.05) و هیچ گونه اختلاف معناداری بین دو گروه نسبت به پارامترهای اندازه گیری شده دیده نشد.
نتیجه گیری: مقایسه دو رژیم غذایی کم چرب و نمایه گلایسمی پایین نشان داد که هر دو روش در کاهش سطح لپتین سرم، درصد چربی و شاخص توده بدن اثر مشابه ای دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.