مقاله جداسازی قارچ های اندوفایت تولید کننده داروی ضد سرطان تاکسول از سرخدار بومی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی قارچ های اندوفایت تولید کننده داروی ضد سرطان تاکسول از سرخدار بومی ایران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی قارچ های اندوفایت تولید کننده داروی ضد سرطان تاکسول از سرخدار بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی قارچ های اندوفایت تولید کننده داروی ضد سرطان تاکسول از سرخدار بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی قارچ های اندوفایت تولید کننده داروی ضد سرطان تاکسول از سرخدار بومی ایران :

مقاله جداسازی قارچ های اندوفایت تولید کننده داروی ضد سرطان تاکسول از سرخدار بومی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۱۰۱ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: جداسازی قارچ های اندوفایت تولید کننده داروی ضد سرطان تاکسول از سرخدار بومی ایران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاکسول
مقاله داروی ضد سرطان
مقاله سرخدار
مقاله قارچ اندوفایت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تاکسول یکی از مهمترین داروهای ضد سرطان و منبع اولیه تهیه آن گیاه سرخدار است و با توجه به محدود بودن تعداد این درختان جایگزینی روش های دیگر تولید به جای استخراج از پوست گیاه امری ضروری به نظر می رسد. با توجه به اینکه تاکنون تحقیقات گسترده و جامعی بر روی قارچ های تولید کننده تاکسول در داخل کشور انجام نشده، لذا این مطالعه با هدف بررسی روی فلور طبیعی ایران به منظور جداسازی قارچ های اندوفایت و بررسی تولید تاکسول در این قارچ ها انجام شده است.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی نمونه های ساقه گیاهان سرخدار مناطق جنگلی شمال کشور به منظور جداسازی قارچ های اندوفایت جمع آوری شد. پس از استریل کردن سطحی نمونه های گیاهی، نمونه های مورد نظر بر روی محیط Potato dextrose agar کشت داده شدند. پس از گذشت چند روز قارچ های رشد یافته جداسازی شده و برای اطمینان از خلوص هر کلنی، عمل ایزوله کردن قارچ های حاصل ۳ بار تکرار شد. بررسی حضور تاکسول در قارچ های اندوفایت جدا شده، بوسیله تکنیک کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) و با استفاده از ستون کروماسیل C۱۸ انجام پذیرفت. داده ها با استفاده از آزمون آماری دانکن تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: تعداد ۸۰ ایزوله قارچ اندوفایت از سرخدار بومی ایران جداسازی شد. بررسی های انجام شده تولید تاکسول را در ۵ ایزوله جدا شده نشان داد در میان قارچ های تولید کننده تاکسول، ایزوله TbPm4با بیشترین میزان تولید، قادر به تولید متوسط ۲۱۷۴mg/L تاکسول بود.
نتیجه گیری: جداسازی ۸۰ ایزوله قارچ اندوفایت در این پروژه از سرخدار بومی ایران و قابلیت تولید تاکسول در ۵ ایزوله جدا شده نشان داد که این ایزوله ها پتانسیل قابل قبولی جهت تولید تاکسول را دارا می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.