عنوان فارسی: بررسی مبانی فلسفی تولرنس با رویکردی به تسامح و تساهل (عنوان عربی: البحث عن الحجج الفلسفیه من التولرنس أن تتخذ فیما یتعلق بالتسامح و التساهل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: بررسی مبانی فلسفی تولرنس با رویکردی به تسامح و تساهل (عنوان عربی: البحث عن الحجج الفلسفیه من التولرنس أن تتخذ فیما یتعلق بالتسامح و التساهل) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: بررسی مبانی فلسفی تولرنس با رویکردی به تسامح و تساهل (عنوان عربی: البحث عن الحجج الفلسفیه من التولرنس أن تتخذ فیما یتعلق بالتسامح و التساهل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: بررسی مبانی فلسفی تولرنس با رویکردی به تسامح و تساهل (عنوان عربی: البحث عن الحجج الفلسفیه من التولرنس أن تتخذ فیما یتعلق بالتسامح و التساهل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: بررسی مبانی فلسفی تولرنس با رویکردی به تسامح و تساهل (عنوان عربی: البحث عن الحجج الفلسفیه من التولرنس أن تتخذ فیما یتعلق بالتسامح و التساهل) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های اعتقادی کلامی (علوم اسلامی)

تعداد صفحات :۲۴

چکیده فارسی:واژه Tolerance به معنای بی قیدی و رهاسازی است که متاسفانه معادل تساهل و تسامح تعبیر شده است. هستی شناسی، معرفت شناختی، اومانیسم، مدرنیسم و قرائت های مختلف از دین از مبانی مشروعیت بخشیدن به تساهل و تسامحی است که مورد ادعای پاره ای از متفکران غربی است. با این بیان، اهمیت بحث درباره این موضوع روشن می شود؛ زیرا اولا این واژه هیچ شباهتی به تسامح و تساهل دینی ندارد و ثانیا مبانی آن، یارای مشروعیت بخشیدن به آن را ندارد. با توجه به آنکه پاره یی از متفکران اسلامی در صددند تا نوعی پیوند میان این واژگان برقرار سازند و به آن، صبغه شرعی بدهند بحث، در مورد مبانی این واژه و بیگانه بودن آن از مبانی شرعی و دینی ضروری است . اهمیت بررسی در این مورد، بدان علت است که مکاتب دوران مدرنیسم با مدد سکولاریسم، بر این باورند که اصلی ترین مبانی اومانیسم، تسامح و تساهل است و نتیجه می گیرند که با مبانی تعالیم ادیان آسمانی پیوند خورده است. از دست آوردهای این تحقیق، میتوان به اثبات تضاد میان این مبانی و اصول شریعت اشاره نمود و دیگر اینکه اصول اسلامی به هیچ وجه تساهل به معنای پذیرش عقاید، رفتار و فرهنگ غلط و تسامح به معنای مدارا کردن با زورگویان و حق ستیزان را تجویز نمی کند. آموزه های دینی تسامح و تساهل را به صورت مشروط و محدود، مشروع دانسته است. تسامح اسلامی به معنای همزیستی مسالمت آمیز با پیروان سایر ادیان الهی و رافت اسلامی نسبت به خطا کاران با هدف ایجاد تنبه و ارشاد است. تسامح دینی به معنای چشم پوشی از حقوق شخصی و مسائل فردی است و به هیچ وجه در حقوق اجتماعی و حاکمیت الهی جایگاهی ندارد.

چکیده عربی:التولرنس یعنی اللامبالاه والاسترخاء مع أنه للأسف قد فسر بالتساهل و التسامح. جودی، المعرفیه والإنسانیه، الحداثه والتفسیرات المختلفه للدین تکون لإضفاء الشرعیه علی مبادئ التسامح، التی یطالب بها بعض المفکرین الغربیین. مع هذا التعبیر، فمن المهم لمناقشه هذه المسأله فی الفصل الدراسی الأول والثانی لایوجد أی تشابه فی مبادئ التسامح الدینی و أنه لا یمکن إضفاء الشرعیه علیه. فمن الضروری المناقشه فی هذا البحث لان من علماء الدین الإسلامی تریدون جعل الاتصال فی هذه الکلمات. البحث فی هذه القضیه مهمه، و ذلک لأن المدارس الحداثه مع مساعده من العلمانیه یعتقد أن المبادئ الأساسیه للإنسانیه هی التساهل و التسامح و یستنتج أن هذه المبادئ ترتبط بتعالیم الأدیان. و یمکن الاستشهاد نتائج هذا البحث لإثبات التناقض بین هذه المبادئ و اصول الشریعه و الاخری ان اصول الشریعه یکذب التساهل بمعنی القبول أی أفکار و سلوک و ثقافه و التسامح بمعنی التعامل مع الفتوات والطغاه. التسامح و التساهل فی الشریعه مشروطه و محدوده باصول. التسامح هو الرحمه و التعایش مع أتباع الادیان الأخری و اللطف مع المقترفین لوضع المعاقبه و الارشاد. التسامح الدینی هو التنازل عن الحقوق الشخصیه والقضایا الفردیه و لیس له مکان أبدا فی سیاده الله و الحقوق الاجتماعیه..

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: هستی شناسی، اومانیسم، معرفت شناختی، تساهل، تسامح (کلیدواژه عربی: علم الوجود، نظریه المعرفه، المداری الإنسان، التساهل، التسامح)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.