مقاله کاربردی سازی علوم سیاسی بر اساس نیازهای عینی بازار کار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردی سازی علوم سیاسی بر اساس نیازهای عینی بازار کار دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردی سازی علوم سیاسی بر اساس نیازهای عینی بازار کار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردی سازی علوم سیاسی بر اساس نیازهای عینی بازار کار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردی سازی علوم سیاسی بر اساس نیازهای عینی بازار کار :

مقاله کاربردی سازی علوم سیاسی بر اساس نیازهای عینی بازار کار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در پژوهشنامه علوم سیاسی از صفحه ۴۷ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: کاربردی سازی علوم سیاسی بر اساس نیازهای عینی بازار کار
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله علوم سیاسی
مقاله علوم بنیادی
مقاله علوم کاربردی
مقاله کاربردی سازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
براساس تجارب نظام آموزشی و پژوهشی ایران در سال های گذشته، کاربردی سازی رشته های علوم انسانی از جمله عناصر توسعه علمی کشور محسوب می شود. پرسش محوری در این مقاله در مورد روش های ممکن برای کاربردی سازی و نزدیک نمودن محتوای آموزشی دروس علوم سیاسی به بازار کار در جامعه ایران است. با توجه به اینکه موضوع اصلی علوم سیاسی، مسایل قدرت،‌ حاکمیت و سیاست گذاری عمومی هر کشور در صحنه داخلی و خارجی است و دانش آموختگان این رشته ها نقش کلیدی در برنامه ریزی و اداره نهادهای سیاسی کشور ایفا می کنند، دقت کافی در تدوین مفاد آموزشی این رشته و گرایش های مرتبط، از اهمیت فراوانی برخوردار است و به عبارتی با سرنوشت ملت گره خورده است.
در این پژوهش به موازات مطالعه اسنادی، از روش توزیع پرسشنامه میان دانشجویان رشته های علوم سیاسی و روابط بین الملل استفاده شده است. نظرخواهی از صاحب نظران و مصاحبه با مقامات برخی سازمان های دولتی که امکان به کارگیری دانش آموختگان این رشته ها را دارند، موجب شد نیازهای عینی محیط های کاری در ارایه راهکارها مورد توجه قرار گیرد. در این رابطه ابتدا مجموعه سازمان هایی که دانش آموختگان رشته های علوم سیاسی و روابط بین الملل در آنها مشغول شده اند، شناسایی و دسته بندی شد. سپس تیم تحقیقاتی با هماهنگی های متعدد و با پرسش محوری از نوع نیازهای مراکز، به مدیریت کارگزینی، نیروی انسانی و در مواردی مقامات سازمان ها مراجعه کرد و از انتظارات این سازمان ها از یک دانش آموخته علوم سیاسی که خواهان استخدام در آن سازمان باشد، اطلاع حاصل شد. روش مطالعه، تجزیه و تحلیل و نتیجه گیری این تحقیق به مدل اثبات گرایی گرایش داشته و کوشیده با مراجعه به واقعیت های فضای موضوع مطالعاتی، ارزیابی از وضعیت موجود داشته باشد و به ارایه راهکار بپردازد. مباحث این مقاله در سه قسمت تفکیک شده است: نخست از ضرورت کاربردی سازی سخن به میان آمده، سپس وضعیت موجود و عدم کاربردی بودن محتوای دروس بحث شده و در نهایت راهکار پیشنهادی ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.