مقاله تغییرات روزانه تبادلات گازی فتوسنتزی در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات روزانه تبادلات گازی فتوسنتزی در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) ایرانی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات روزانه تبادلات گازی فتوسنتزی در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات روزانه تبادلات گازی فتوسنتزی در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات روزانه تبادلات گازی فتوسنتزی در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) ایرانی :

مقاله تغییرات روزانه تبادلات گازی فتوسنتزی در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۲۸۷ تا ۳۰۲ منتشر شده است.
نام: تغییرات روزانه تبادلات گازی فتوسنتزی در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) ایرانی
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پسته
مقاله فتوسنتز خالص
مقاله هدایت روزنه ای
مقاله تعرق
مقاله دمای برگ
مقاله کسر فشار بخار و تراکم جریان فوتونی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تغییرات روزانه نرخ فتوسنتز خالص، هدایت روزنه ای و نرخ تعرق در سطح برگ های دو رقم پسته (Pistacia vera L.) ایرانی، در ارتباط با نوسانات روزانه دمای برگ، کسر فشار بخار و تراکم جریان فوتونی فتوسنتزی ارزیابی گردید. الگوی تغییرات روزانه ی نرخ های جذب و تحلیل CO۲ در این بررسی دارای دو نقطه اوج بود که نقطه اوج اول در ساعات ۹:۰۰ و ۸:۰۰ صبح به ترتیب در ارقام بادامی و قزوینی پدیدار شد. در هر دو ژنوتیپ نیز نقطه اوج دوم در ساعت ۱۶:۰۰، و پایین ترین نرخ فتوسنتز خالص در ساعت ۱۵:۰۰ مشاهده گردید. بالاترین میزان فتوسنتز ارقام بادامی و قزوینی به ترتیب در شدت جریان فوتونی ۱۵۰۰ و ۱۱۵۰ میکرومول فوتون بدست آمد. استنباط می شود هدایت روزنه ای در ارقام بادامی اساسا توسط کسر فشار بخار بالاتر از ۳۵ کیلوپاسکال و دمای برگ بالاتر از ۳۲ درجه سانتی گراد، و در ارقام قزوینی توسط کسر فشار بخار بالاتر از ۳۸ کیلوپاسکال و دمای برگ بالاتر از ۳۳ درجه سانتی گراد محدود می شود. علاوه بر آن عملکرد کوانتومی تثبیت کربن در دماهای برگ بالاتر از ۲۴ درجه سانتی گراد کاهش یافت. الگوی روزانه تبادلات گازی برگ نشان داد که عوامل روزنه ای تا حدود زیادی مسوول افت نرخ فتوسنتز خالص در ساعات بعد از ظهر بودند، هرچند که عوامل غیر روزنه ای نیز در این پدیده دخالت داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.