تاثیر پروبیوتیک تجاری بیوپلاس ۲B بر خصوصیات کیفی آب، میزان رشد و درصد بازماندگی ماهی Poecilia sphenops در سیستم بدون تعویض آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پروبیوتیک تجاری بیوپلاس ۲B بر خصوصیات کیفی آب، میزان رشد و درصد بازماندگی ماهی Poecilia sphenops در سیستم بدون تعویض آب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پروبیوتیک تجاری بیوپلاس ۲B بر خصوصیات کیفی آب، میزان رشد و درصد بازماندگی ماهی Poecilia sphenops در سیستم بدون تعویض آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پروبیوتیک تجاری بیوپلاس ۲B بر خصوصیات کیفی آب، میزان رشد و درصد بازماندگی ماهی Poecilia sphenops در سیستم بدون تعویض آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پروبیوتیک تجاری بیوپلاس ۲B بر خصوصیات کیفی آب، میزان رشد و درصد بازماندگی ماهی Poecilia sphenops در سیستم بدون تعویض آب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۸

در آبزی پروری کیفیت آب نقش مهمی در سلامت ماهی و میزان رشد و بقا آن ایفا می نماید. با افزایش تقاضا برای آبزی پروری دوستدار محیط زیست استفاده از پروبیوتیک ها به این منظور به طور گسترده مورد پذیرش قرار گرفته است. در مطالعه حاضر اثر پروبیوتیک بیو پلاس۲B با غلظت های ۰.۱ و ۰.۲ گرم بر لیتر در مقایسه با تیمار شاهد بر خصوصیات کیفی آب و میزان رشد و بازماندگی ماهی مولی (Poecilia sphenops) در سیستم بدون تعویض آب به مدت یک ماه مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایش در آزمایشگاه گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی بهبهان در پاییز سال ۱۳۸۵ انجام پذیرفت. ۹ آکواریوم شامل ۳ تکرار برای هر تیمار مورد استفاده قرار گرفت، هر مخزن با ۳۰ عدد ماهی (میانگین وزنی ۱.۰۵ گرم) ذخیره سازی شد. فاکتورهای کیفی آب شامل، هدایت الکتریکی، اکسیژن محلول و pH به مدت یک ماه به صورت روزانه مورد بررسی قرار گرفتند و در پایان به منظور تعیین میزان رشد و بازماندگی، ماهیان وزن و شمارش شدند. در نهایت مشاهده شد که پروبیوتیک تاثیر معنی داری بر خصوصیات کیفی آب ندارد (p>0.05) هرچند سبب افزایش رشد و درصد بازماندگی ماهی ها شد (۰.۰۵>p). این آزمایش در آزمایشگاه گروه شیلات دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان در پاییز سال ۱۳۸۵ انجام پذیرفت.

کلید واژه: پروبیوتیک، بیوپلاس Poecilia sphenops ،۲B، خصوصیات کیفی آب، درصد بازماندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.