مقاله تاثیر پلی مورفیسم های ترکیبی Q/R192 پارااکسوناز ۱ و ۵A/6A متالوپروتییناز ماتریکس ۳ بر روی بیماری عروق کرونری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پلی مورفیسم های ترکیبی Q/R192 پارااکسوناز ۱ و ۵A/6A متالوپروتییناز ماتریکس ۳ بر روی بیماری عروق کرونری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پلی مورفیسم های ترکیبی Q/R192 پارااکسوناز ۱ و ۵A/6A متالوپروتییناز ماتریکس ۳ بر روی بیماری عروق کرونری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پلی مورفیسم های ترکیبی Q/R192 پارااکسوناز ۱ و ۵A/6A متالوپروتییناز ماتریکس ۳ بر روی بیماری عروق کرونری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پلی مورفیسم های ترکیبی Q/R192 پارااکسوناز ۱ و ۵A/6A متالوپروتییناز ماتریکس ۳ بر روی بیماری عروق کرونری :

مقاله تاثیر پلی مورفیسم های ترکیبی Q/R192 پارااکسوناز ۱ و ۵A/6A متالوپروتییناز ماتریکس ۳ بر روی بیماری عروق کرونری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۷۵۹ تا ۷۶۵ منتشر شده است.
نام: تاثیر پلی مورفیسم های ترکیبی Q/R192 پارااکسوناز ۱ و ۵A/6A متالوپروتییناز ماتریکس ۳ بر روی بیماری عروق کرونری
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری عروق کرونر
مقاله متالوپروتییناز
مقاله پلی مورفیسم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پلی مورفیسم های Q/R192 آنزیم پارااکسوناز ۱ (PON1) و ۵A/6A آنزیم متالوپروتییناز ماتریکس (MMP3) 3 ممکن است با استعدادپذیری با بیماری عروق کرونری مرتبط باشند؛ جهت بررسی اهمیت این پلی مورفیسم ها در پاتوژنز بیماری عروق کرونری ما به مطالعه ارتباطی این پلی مورفیسم ها با CAD و تعداد رگ های بیمار در بیماران مبتلا به CAD پرداختیم.
روش بررسی: پلی مورفیسم های ژن های PON1 و MMP3 را با روش PCR و Restriction Fragment Length Polymorphism (RFLP) در مبتلایان به CAD مطالعه کردیم. این پلی مورفیسم ها در ۱۲۹ بیمار مبتلا به CAD و ۱۱۵ نفر کنترل که تحت آنژیوگرافی عروق کرونری قرار گرفتند تعیین گردیدند. CAD به صورت وجود گرفتگی <%50 در حداقل یکی از عروق کرونری اصلی مشخص گردید و افراد با گرفتگی بیش از ۱۰ درصد به عنوان کنترلعمل نمودند.
یافته ها: فراوانی ژنوتیپ های PON1 192RR و MMP3 6A/6A در گروه بیماران مبتلا به CAD در مقایسه با افراد کنترل بیشتر بود (به ترتیب p<0.05 و (p<0.001 و ژنوتیپ ترکیبی RR/6A6A در افراد مبتلا به CAD از فراوانی بالایی در مقایسه با افرادی که نه ژنوتیپ MMP3 6A/6A و نه ژنوتیپ PON1 RR را داشتند برخودار بود (p<0.001) و در نهایت در مطالعه ارتباط ژنوتیپ ها با شدت بیماری، توزیع ژنوتیپ های PON1 192 و MMP3 5A/6A با تعداد رگ های بیمار مرتبط نشد (p>0.05).
نتیجه گیری: پلی مورفیسم های ترکیبی PON1 192 و MMP3 5A/6A با بیماری CAD مرتبط می باشند اما تاثیری بر روی تعداد رگ های بیمار ندارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.