مقاله بررسی پیامدهای قلبی- عروقی ناشی از اختلال تحمل گلوکز: نتایج مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پیامدهای قلبی- عروقی ناشی از اختلال تحمل گلوکز: نتایج مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پیامدهای قلبی- عروقی ناشی از اختلال تحمل گلوکز: نتایج مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پیامدهای قلبی- عروقی ناشی از اختلال تحمل گلوکز: نتایج مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پیامدهای قلبی- عروقی ناشی از اختلال تحمل گلوکز: نتایج مطالعه قند و لیپید تهران :

مقاله بررسی پیامدهای قلبی- عروقی ناشی از اختلال تحمل گلوکز: نتایج مطالعه قند و لیپید تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۷۷۸ تا ۷۸۶ منتشر شده است.
نام: بررسی پیامدهای قلبی- عروقی ناشی از اختلال تحمل گلوکز: نتایج مطالعه قند و لیپید تهران
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت،‌ عدم حمل گلوکز
مقاله بیماری قلبی- عروقی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: علی رغم شیوع اختلالات تحمل گلوکز در ایران، اطلاعاتی در خصوص تاثیر اختلالات مزبور بر بروز وقایع قلبی- عروقی (CVD) در دسترس نیست. مطالعه حاضر برای بررسی نقش گروه های مختلف متابولیسم غیرطبیعی گلوکز در پیش بینی خطر بیماری های قلبی عروقی انجام شد.
روش بررسی: در ۱۷۵۲ مرد و ۲۲۷۳ زن ۴۰ ساله و بزرگ تر که در ابتدای مطالعه فاقد بیماری های قلبی عروقی بودند، بروز رخداد قلبی- عروقی در دوره پی گیری با میانه ۷۶ سال بررسی گردید.
یافته ها: در مجموع ۱۹۷ مورد بیماری های قلبی عروقی در مردان و ۱۴۳ مورد در زنان وجود داشت (در کل چگالی بروز ۱۱۸ در هزار شخص- سال با فاصله اطمینان (۱۰۶-۱۳۱ %۹۵ پس از کنترل عوامل خطر معمول از جمله سن، شاخص های آنتروپومتریک، لیپید و فشار خون، سطح تحصیلات، سیگار، درمان دارویی فشار خون و چربی خون، سابقه خانوادگی بیماری قلبی عروقی و دیابت، نسبت خطر (CI %95) برای بیماری های قلبی عروقی در زنان در دو گروه دیابت شناخته شده و دیابت تازه تشخیص داده شده به ترتیب برابر ۳۸۸(۲۴۰-۶۲۷) و ۲۳۴(۱۳۹-۳۹۵) و مقادیر متناظر آن ها برای مردان به ترتیب ۱۷۲(۱۰۰-۲۹۵) و ۱۵۲(۱۰۱-۲۳۱) بود. گلوکز ناشتای مختل یا اختلال تحمل گلوکز، پس از تعدیل سن، با %۵۶ افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی در زنان همراه بود.
نتیجه گیری: در افراد دیابتی باید همواره پیشگیری اولیه را از نظر بیماری های قلبی- عروقی در نظر داشت، صرف نظر از آن که دیابت آنها در جریان غربالگری تشخیص داده شده باشد و یا آنها از قبل تحت درمان دیابت باشند. این امر به ویژه در زنان اهمیت بیشتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.