مقاله ارتباط خطر بروز آسم کودکان و تعداد نخ های سیگار مصرفی روزانه توسط والدین: مطالعه مورد – شاهدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط خطر بروز آسم کودکان و تعداد نخ های سیگار مصرفی روزانه توسط والدین: مطالعه مورد – شاهدی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط خطر بروز آسم کودکان و تعداد نخ های سیگار مصرفی روزانه توسط والدین: مطالعه مورد – شاهدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط خطر بروز آسم کودکان و تعداد نخ های سیگار مصرفی روزانه توسط والدین: مطالعه مورد – شاهدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط خطر بروز آسم کودکان و تعداد نخ های سیگار مصرفی روزانه توسط والدین: مطالعه مورد – شاهدی :

مقاله ارتباط خطر بروز آسم کودکان و تعداد نخ های سیگار مصرفی روزانه توسط والدین: مطالعه مورد – شاهدی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۶۵۵ تا ۶۶۰ منتشر شده است.
نام: ارتباط خطر بروز آسم کودکان و تعداد نخ های سیگار مصرفی روزانه توسط والدین: مطالعه مورد – شاهدی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسم
مقاله کودکان
مقاله سیگار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: شیوع آسم طی چندین دهه گذشته در جوامع صنعتی و در حال توسعه، افزایش داشته است. تاثیر استعمال دخانیات بر بروز آسم هنوز مورد بحث است. هدف مطالعه تعیین نسبت شانس (Odds Ratio) و حدود اعتماد (%۹۵ Confidence Interval) آن برای ابتلا به بیماری آسم در کودکان مبتلا به آسم در معرض دود سیگار (Passive Smoking) در مقایسه با کودکان سالم بوده است.
روش بررسی: این بررسی یک مطالعه مورد – شاهدی (Case- Control) می باشد که در طول مدت دو سال از مبتلایان به آسم تحت نظر بخش ایمونولوژی و آلرژی مرکز طبی کودکان پرسشنامه ای مبنی بر اطلاعات دموگرافیک و سابقه مصرف سیگار توسط والدین تکمیل گردید. گروه کنترل از کودکان غیر مبتلا به آسم با سن و جنس منطبق با بیماران انتخاب و با محاسبه Odds Ratio مقایسه دو گروه بیمار و شاهد انجام شد.
یافته ها: در طول مدت مطالعه ۲۱۵ کودک مبتلا به آسم وارد مطالعه شدند که ۶۳ بیمار در معرض دود سیگار بودند نسبت خطر (Odds Ratio) ابتلا به بیماری آسم در کودکانی که والدینشان روزانه بیش از پنج نخ سیگار می کشند نسبت به افرادی که کمتر سیگار می کشند و یا سیگار نمی کشند ۲۳۸ برابر می باشد (p<0.01).
نتیجه گیری: سیگاری بودن والدین از عوامل خطر بیماری آسم کودکان است و خطر ابتلا به بیماری آسم در کودکان افرادی که روزانه بیش از پنج نخ سیگار می کشند ۲۳۸ برابر می باشد. افزایش سطح آگاهی والدین که احتمالا به دلیل افزایش تحصیلات است، در کاهش مصرف سیگار موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.