مقاله درگیری متاستاتیک تخمدان ها در کانسر کولورکتال: بررسی گذشته نگر ۱۸۰ بیمار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درگیری متاستاتیک تخمدان ها در کانسر کولورکتال: بررسی گذشته نگر ۱۸۰ بیمار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درگیری متاستاتیک تخمدان ها در کانسر کولورکتال: بررسی گذشته نگر ۱۸۰ بیمار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درگیری متاستاتیک تخمدان ها در کانسر کولورکتال: بررسی گذشته نگر ۱۸۰ بیمار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درگیری متاستاتیک تخمدان ها در کانسر کولورکتال: بررسی گذشته نگر ۱۸۰ بیمار :

مقاله درگیری متاستاتیک تخمدان ها در کانسر کولورکتال: بررسی گذشته نگر ۱۸۰ بیمار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۶۶۵ تا ۶۷۱ منتشر شده است.
نام: درگیری متاستاتیک تخمدان ها در کانسر کولورکتال: بررسی گذشته نگر ۱۸۰ بیمار
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کانسر کولورکتال
مقاله تخمدان
مقاله متاستاز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: انجام افورکتومی در حین کولکتومی مبتلایان به کانسر کولورکتال همواره مورد اختلاف نظر بوده است. هدف مطالعه بررسی شیوع و تابلوی بالینی و خصوصیات پاتولوژی درگیری تخمدان ها در بدخیمی های کولورکتال است. در کنار آن سعی شده است تا فاکتورهای پروگنوستیک درگیری تخمدان ها در بدخیمی کولورکتال و نقش افورکتومی پروفیلاکتیک در مبتلایان به این بیماری روشن تر شود.
روش بررسی: اطلاعات کلیه بیماران مونثی که با تشخیص کانسر اولیه کولورکتال بین سال های ۱۳۷۰-۸۳ در انستیتو کانسر بیمارستان امام خمینی (ره) بستری شدند و تحت جراحی کولکتومی قرار گرفتند جمع آوری شد.
یافته ها: ۱۸۰ زن با متوسط سنی ۴۷۵ سال (دامنه ۱۷ تا ۸۶) وارد مطالعه شدند. در (%۶۶۶) ۱۲۰ زن تخمدان ها حفظ شد و (%۳۳۳) ۶۰ مورد به طور همزمان با کولکتومی، افورکتومی دوطرفه شدند، که در ۲۲ بیمار (%۳۶۶) به منظور پروفیلاکسی، در ۳۵ بیمار (%۵۸۳) به علت شکل غیرطبیعی تخمدان ها و در سه بیمار (%۵) به علت نامعلوم صورت گرفته بود. در بررسی آسیب شناسی پنج مورد درگیری متاستاتیک هشت مورد تومور اولیه و ۴۸ مورد تخمدان نرمال یافت شد. بیماران با متاستاز تخمدان در مرحله بالاتری قرار داشتند و رابطه معنی داری بین درگیری متاستاتیک تخمدان ها و وضعیت قاعدگی، محل، سایز، گرید تومور و تولید موسین توسط آن و حتی شکل تخمدان ها یافت نشد. بروز کلی متاستاز تخمدان در کانسر کولورکتال %۲۷ و متاستاز ایزوله آن کمتر از %۱۲ بود. در طول دو سال اول پی گیری هشت بیمار (%۶۶) دچار متاستاز تخمدان ها شدند که سه مورد آن ایزوله بود. هیچ بیماری با متاستاز تخمدانی بقا پنج سال نداشت.
نتیجه گیری: احتمال وجود متاستاز ایزوله تخمدان ها در کانسر کولورکتال بسیار کم است و به همین دلیل انجام افورکتومی پروفیلاکتیک در حین جراحی کانسر کولورکتال توصیه نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.