بررسی تاثیر رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب ۲ و ب ۳ موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال گذاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب ۲ و ب ۳ موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال گذاری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب ۲ و ب ۳ موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال گذاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب ۲ و ب ۳ موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال گذاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب ۲ و ب ۳ موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال گذاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۸

مقدمه: در دهه های اخیر علاقه رو به رشد در استفاده از مصرف محصولات غذایی فراویژه سبب افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک شده است. با توجه به وجود مقادیر بالای ویتامین های گروه ب موجود در شیر و محصولات لبنی، این محصولات منابع طبیعی از ویتامین های این گروه به شمار می آیند از این رو در این پژوهش تغییرات در مقادیر ویتامین های ب ۲ و ب ۳ در ماست پروبیوتیک طی ۷ روز یخچال گذاری تعیین گردید و با نتایج حاصل از ماست معمولی مقایسه شد.مواد و روش ها: پس از آماده سازی ماست معمولی و پروبیوتیک، نمونه ها در دمای ۴درجه سانتی گراد نگهداری شدند، محتوای ویتامین های ب ۲ و ب ۳ در روز های اول، سوم و هفتم از سرماگذاری تعیین گردید. ویتامین موجود در نمونه ها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جداسازی و سپس با بهره گیری از شناساگر فلورسانس و ماورای بنفش به ترتیب برای ریبوفلاوین و نیاسین تعیین مقدار شد. داده ها با استفاده از نسخه ۱۸ SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: تجزیه و تحلیل آماری داده ها نشان داد که محتویات ریبوفلاوین در ماست پروبیوتیک به طور معنی داری بیش از نمونه شاهد در تمام روزهای آزمون بود (P<0.05). این در حالیست که اختلاف معنی دار در سطوح ب۳ موجود در ماست معمولی و پروبیوتیک تنها در روز هفتم سرماگذاری مشاهده گردید.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که استفاده از سویه های پروبیوتیک در تولید ماست می تواند با تولید مقدار بالاتری از ویتامین ب ۲ و تا حدی ب ۳ همراه باشد.

کلید واژه: ماست پروبیوتیک، ریبوفلاوین، نیاسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.