مقاله بررسی تغییرات میکروتوپوگرافی در طول گرادیان چرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات میکروتوپوگرافی در طول گرادیان چرا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میکروتوپوگرافی در طول گرادیان چرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میکروتوپوگرافی در طول گرادیان چرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میکروتوپوگرافی در طول گرادیان چرا :

مقاله بررسی تغییرات میکروتوپوگرافی در طول گرادیان چرا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۳۴۵ تا ۳۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات میکروتوپوگرافی در طول گرادیان چرا
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میکروتوپوگرافی
مقاله مراتع اینچه برون
مقاله کانون بحران
مقاله چرای دام
مقاله پایداری اکوسیستم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از ویژگی های علفزارهای مناطق بیابانی وجود میکروتوپوگرافی هایی است که ناشی از انباشت طولانی مدت رسوبات اطراف طوقه گیاه است. میکروتوپوگرافی تغییرات ارتفاعی کوچک مقیاس (در حد میلی متر یا سانتی متر) در وسعت چند متر (در یک فاصله افقی) است و می تواند شامل پستی و یا بلندی سطح خاک باشد. چهارپایان بیشترین تاثیر را بر میکروتوپوگرافی سطح خاک دارند و این تاثیر با نزدیکی به کانون بحران افزایش می یابد. تغییرات در لکه های کوچک مقیاس و کاهش میکروتوپوگرافی می تواند مقدمه ای برای تغییرات بزرگ مقیاسی باشد که به بیابانی شدن منتهی می شود. پژوهش حاضر با هدف بررسی وضعیت پایداری اکوسیستم در شرایط چرا و عدم چرا در مراتع شور روی اینچه برون؛ به مطالعه نوسانات میکروتوپوگرافی سطح خاک (عمق حداکثر بین دو لکه گیاهی متوالی) در طول یک گرادیان چرا و مقایسه آن با حالت قرق پرداخته است. برای تحقق این هدف، پس از تعیین یک نقطه مبدا به عنوان کانون بحران، با استفاده از روش شمارش دانگ، تعیین زون های چرایی انجام شد. برآورد تغییرات ارتفاعی سطح خاک نیز با استقرار ترانسکت در اطراف کانون، بحران انجام شد. نتایج حاصل از بررسی داده های صحرایی نشان داد که عمق گودی های کوچک مقیاس موجود در اطراف کانون بحران بسیار بیشتر از عمق گودی های کوچک موجود در زون با چرای کمتر یا منطقه قرق شده است. به نظر می رسد که در اثر چرای مفرط و طولانی مدت دام در منطقه مورد مطالعه، ابتدا کاهش پوشش و حذف گیاهان موجود اتفاق افتاده و سطح خاک بدون پوشش افزایش یافته است و برآمدگی های کوچک سطح خاک نیز در اثر تردد دام حالت مسطح پیدا کرده اند، پس از آن ادامه چرای شدید بر تاثیر عوامل فرساینده از قبیل آب یا باد – که سبب شسته شدن سطح خاک لخت می شوند – افزوده و درنهایت ایجاد فرورفتگی در سطح خاک اتفاق افتاده است، به طوری که متناسب با میزان چرا این میزان گودی در مناطق مختلف عرصه افزایش یا کاهش یافته است. بنابراین نتیجه گیری می شود که ارتفاع گودی های کوچک مقیاس سطحی می تواند بیانگر شدت بهره برداری از اکوسیستم و میزان پایداری آن باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.