مقاله ارزیابی تغییرات وضعیت مرتع با استفاده از روش توصیفی سلامت مرتع (مطالعه موردی: مراتع استپی رودشور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات وضعیت مرتع با استفاده از روش توصیفی سلامت مرتع (مطالعه موردی: مراتع استپی رودشور) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات وضعیت مرتع با استفاده از روش توصیفی سلامت مرتع (مطالعه موردی: مراتع استپی رودشور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات وضعیت مرتع با استفاده از روش توصیفی سلامت مرتع (مطالعه موردی: مراتع استپی رودشور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات وضعیت مرتع با استفاده از روش توصیفی سلامت مرتع (مطالعه موردی: مراتع استپی رودشور) :

مقاله ارزیابی تغییرات وضعیت مرتع با استفاده از روش توصیفی سلامت مرتع (مطالعه موردی: مراتع استپی رودشور) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۳۸۵ تا ۳۹۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تغییرات وضعیت مرتع با استفاده از روش توصیفی سلامت مرتع (مطالعه موردی: مراتع استپی رودشور)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تغییرات وضعیت مرتع
مقاله سلامت مرتع
مقاله استپی
مقاله رودشور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعات ارزیابی مرتع با تعیین شرایط و وضعیت مرتع این امکان را به کارشناس می دهد تا در مورد تغییرات حاصل از فعالیت های مدیریتی و نیز تغییرات اکولوژیک مرتع قضاوت نماید. به منظور تشریح مدل سلامت مرتع در جوامع بوته زار ایران و تعیین تغییرات وضعیت (گرایش) مرتع با استفاده از این مدل، مراتع استپی رودشور انتخاب شد. سپس با توجه به دستورالعمل مدل سلامت مرتع ابتدا توان رویشگاه در هر محل در قالب منطقه مرجع شناسایی و میزان درجه انحراف ۱۷ شاخص در مناطق ارزیابی نسبت به منطقه مرجع امتیازدهی گردید. سپس با استفاده از ارزیابی مشاهده ای وضعیت عملکردی سه ویژگی سلامت مرتع (پایداری خاک و رویشگاه، عملکرد هیدرولوژیک و سلامت موجودات زنده) تعیین شد. به منظورمقایسه شاخص ها و ویژگی های سلامت مرتع در مناطق ارزیابی با منطقه مرجع از آزمون ناپارامتری برای دو نمونه مستقل استفاده شد. نتایج نشان داد در منطقه ارزیابی هر سه ویژگی سلامت مرتع به دلیل افزایش شدت چرا و عدم رعایت زمان آمادگی مرتع در مقایسه با منطقه مرجع در طبقه حاد قرار گرفتند. این حالت بیانگر آن است که هر سه ویژگی سلامت در پایین تر از مرز آستانه سلامت قرار گرفته و غیرسالم هستند. نتایج نشان داد مدل سلامت مرتع یک ارزیابی یکساله و کوتاه مدت از مرتع ارایه می دهد. این مدل یک روش پایشی نیست و برای ارزیابی مرتع در یک زمان و مکان مشخص به کار می رود. ارزیابی استفاده از این مدل برای مواقعی توصیه می شود که مرتعدار بخواهد با یک بار ارزیابی به تصمیم مدیریتی مقطعی برسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.