بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاه عروسک پشت پرده (Physalis alkekengi) در طی مراحل مختلف رویش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاه عروسک پشت پرده (Physalis alkekengi) در طی مراحل مختلف رویش دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاه عروسک پشت پرده (Physalis alkekengi) در طی مراحل مختلف رویش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاه عروسک پشت پرده (Physalis alkekengi) در طی مراحل مختلف رویش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاه عروسک پشت پرده (Physalis alkekengi) در طی مراحل مختلف رویش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی گیاهی

تعداد صفحات :۱۸

گیاه عروسک پشت پرده (Physalis alkekengi) از خانواده سیب زمینی (Solanaceae)، منبعی غنی از آنتی اکسیدان های گوناگون است که برای درمان بیماری های متعددی نظیر التهاب و روماتیسم توصیه می شود. در این پژوهش، بخش های مختلف گیاه مانند برگ، غلاف گل، میوه سبز و نارنجی عروسک پشت پرده در طی مراحل مختلف رویش از حوالی تنکابن به صورت تصادفی جمع آوری و ویژگی آنتی اکسیدانتی آن مطالعه شد. فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از آزمون به دام اندازی رادیکال ۱ و ۱ دی فنیل-۲-پیکریل-هیدرازین، مهارکنندگی اکسیداسیون اسید چرب و قدرت احیا کنندگی آهن سنجش شد. همچنین، میزان فنل، فلاونوئید، کوئرستین، لوتئولین، آنتوسیانین، کاروتنوئید کل آنها نیز تعیین شد. آزمایش های مختلف با ۴ تکرار ارزیابی شدند. تکرار نتایج نشان داد که میزان فنل، فلاونوئید و قابلیت احیا کنندگی آهن در برگ به طور درخور توجهی بیشتر از سایر بخش ها بود. بیشترین مقدار کاروتنوئید کل (۱۰.۰۵±۱.۴۵ mg/g FW)، فعالیت آنتی اکسیدانی به روش (۱.۸۱±۰.۲۱۴ g/g FW) DPPH و مهارکنندگی اکسیداسیون اسید چرب (۵.۳۵±۷۵.۵۳ درصد) در میوه نارنجی مشاهده شد. بیشترین مقدار لوتئولین در برگ مرحله میوه سبز (۰.۱۹۸±۰.۰۰۱ mg/g DW) به دست آمد. کوئرستین فقط در برگ مرحله رویشی و گل دهی به ترتیب ۹.۲±۰.۰۵ mg/g DW و ۰.۵۳±۹ به دست آمد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، عروسک پشت پرده، فلاونوئید، مراحل مختلف رویش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.