مقاله بررسی اثرات متقابل نور، درجه حرارت و شوری بر جوانه زنی بذر سیاه تاغ (.Haloxylon aphyllum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات متقابل نور، درجه حرارت و شوری بر جوانه زنی بذر سیاه تاغ (.Haloxylon aphyllum L) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات متقابل نور، درجه حرارت و شوری بر جوانه زنی بذر سیاه تاغ (.Haloxylon aphyllum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات متقابل نور، درجه حرارت و شوری بر جوانه زنی بذر سیاه تاغ (.Haloxylon aphyllum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات متقابل نور، درجه حرارت و شوری بر جوانه زنی بذر سیاه تاغ (.Haloxylon aphyllum L) :

مقاله بررسی اثرات متقابل نور، درجه حرارت و شوری بر جوانه زنی بذر سیاه تاغ (.Haloxylon aphyllum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۴۶۵ تا ۴۷۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات متقابل نور، درجه حرارت و شوری بر جوانه زنی بذر سیاه تاغ (.Haloxylon aphyllum L)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیاه تاغ (.Haloxylon aphyllum L)
مقاله نور
مقاله درجه حرارت
مقاله شوری
مقاله جوانه زنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاغ یک درختچه دائمی سازگار با مناطق خشک است که به طور وسیعی در عملیات احیا مناطق بیابانی و تثبیت شن مورد استفاده قرار می گیرد. جوانه زنی بذر یک مرحله بحرانی برای بقای گیاه می باشد. به منظور بررسی تاثیر عوامل نور، درجه حرارت و شوری بر جوانه زنی بذر سیاه تاغ، آزمایش جوانه زنی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با آرایش فاکتوریل در چهار تکرار انجام شد. عوامل آزمایش اول شامل نور در ۲ سطح (نور و تاریکی) و حرارت در ۶ سطح (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه سانتیگراد) و در آزمایش دوم فاکتور شوری در ۸ سطح ۰)، ۰۲، ۰۴، ۰۶، ۰۸، ۱، ۱۲ و ۱۴ مول بر لیتر) بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که محیط تاثیر معنی داری بر درصد جوانه زنی نداشت. درصد، سرعت جوانه زنی طول گیاهچه و وزن خشک گیاهچه به طور بسیار معنی داری تحت تاثیر درجه حرارت قرار گرفت. نتایج نشان داد که درصد و سرعت جوانه زنی، طول گیاهچه و وزن خشک گیاهچه با افزایش درجه حرارت از ۵ به ۲۵ درجه سانتیگراد افزایش ولی در دمای ۳۰ درجه کاهش یافت. شوری (Nacl) تاثیر بسیار معنی داری بر درصد جوانه زنی داشت. با افزایش شوری سرعت جوانه زنی و طول گیاهچه کاهش یافت. بذر تاغ در مرحله جوانه زنی به شوری و درجه حرارت بالای ۲۵ درجه سانتیگراد حساس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.