بررسی تنوع و روابط بین عملکرد بذر و اجزای عملکرد در جمعیت های Festuca ovina در شرایط دیم و آبی استان زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع و روابط بین عملکرد بذر و اجزای عملکرد در جمعیت های Festuca ovina در شرایط دیم و آبی استان زنجان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع و روابط بین عملکرد بذر و اجزای عملکرد در جمعیت های Festuca ovina در شرایط دیم و آبی استان زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع و روابط بین عملکرد بذر و اجزای عملکرد در جمعیت های Festuca ovina در شرایط دیم و آبی استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع و روابط بین عملکرد بذر و اجزای عملکرد در جمعیت های Festuca ovina در شرایط دیم و آبی استان زنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی تنوع و تشریح روابط بین عملکرد بذر و اجزای عملکرد در دو شرایط آبی و دیم، ۱۲ جمعیت Festuca ovina در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار، در ایستگاه تحقیقات خیرآباد زنجان مورد مطالعه قرار گرفتند. تاریخ ظهور خوشه، ارتفاع بوته، وزن هزار دانه، تعداد ساقه در بوته، عملکرد بذر و علوفه اندازه گیری شد. تنوع معنی دار در کلیه صفات مورد مطالعه در دو محیط وجود داشت. میانگین عملکرد کشت آبی با ۲۱۵ و ۲۱۶۱ کیلوگرم در هکتار به ترتیب برای بذر و علوفه برتر از کشت دیم با تولید ۱۲۱ و ۹۹۷ کیلوگرم در هکتار به ترتیب برای بذر و علوفه بود. جمعیت های ۳ و ۹ و ۵ با میانگین ۲۲۷-۲۰۸ کیلوگرم بذر و جمعیت های ۳ و ۴ و ۱۱ با میانگین ۲۱۷۲-۱۸۰۵ کیلوگرم علوفه خشک در هر دو محیط دارای عملکرد بیشتری بودند. با توجه به نتایج جمعیت شماره ۳ (جمع آوری شده از مراتع البرز کرج) برای کشت در شرایط استان زنجان توصیه گردید. ضرایب همبستگی بین عملکرد علوفه با تاریخ خوشه دهی منفی و با ارتفاع بوته، تعداد خوشه، طول خوشه و وزن خوشه مثبت و معنی دار بود. در محیط آبی، همبستگی بین عملکرد بذر با کلیه صفات بجز تاریخ خوشه دهی مثبت و معنی دار بود. با استفاده از تجزیه به مولفه های اصلی مهمترین متغیر های موثر در تولید بذر شناسایی شدند. سه مولفه اول به ترتیب با واریانسهای ۵۵، ۱۸ و ۱۳ درصد در مجموع ۸۶ درصد از کل واریانس متغیرها را توجیه کردند. در تجزیه خوشه ای، جمعیت ها در ۳ گروه متفاوت قرار گرفتند که جمعیت های خوشه ۳ با دارا بودن میانگین عملکرد توام بذر و علوفه بیشتر به عنوان جمعیت های برتر برای تولید ارقام ترکیبی معرفی شدند.

کلید واژه: Festuca ovina، ارزیابی ارقام، عملکرد بذر، عملکرد علوفه، همبستگی، خوشه و زنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.