مقاله مطالعه اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی در گونه های اسپرس و یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی در گونه های اسپرس و یونجه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی در گونه های اسپرس و یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی در گونه های اسپرس و یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی در گونه های اسپرس و یونجه :

مقاله مطالعه اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی در گونه های اسپرس و یونجه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۴۹۱ تا ۵۰۷ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی در گونه های اسپرس و یونجه
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شوری
مقاله خصوصیات جوانه زنی
مقاله یونجه Medicago sativa و اسپرس Onobrichis sativa

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر غلظت های مختلف شوری بر جوانه زنی گونه های Medicago sativa و Onobrichis sativa آزمایشی در قالب فاکتوریل با پایه طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار با پنج سطح شوری (شامل غلظت های صفر، ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۳۰۰ میلی مولار) با استفاده از کلراید سدیم و کلسیم انجام شد. از هر گونه گیاهی دو ژنوتیپ انتخاب و به منظور بررسی خصوصیات جوانه زنی، برای هر گونه آزمایشی مستقل در شرایط آزمایشگاهی در دستگاه ژرمیناتور انجام شد. داده ها ثبت و ویژگی های سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه، طول ریشه چه، طول گیاهچه، نسبت ساقه چه به ریشه چه (S/R)، شاخص بنیه بذر و وزن خشک گیاهچه تعیین گردیدند. نتایج حاصل از مرحله جوانه زنی با اعمال تنش شوری نشان داد که تفاوت بین تیمارهای شوری در تمامی صفات، در سطح یک درصد معنی داری بود. همچنین بین میانگین اسپرس و یونجه از نظر وزن خشک گیاهچه، نسبت S/R و طول ریشه چه در سطح یک درصد اختلاف معنی دار وجود داشت. در بررسی اثرات متقابل گونه در شوری، هر دو گونه در غلظت های بالای تنش، کاهش معنی داری را برای صفات سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، طول گیاهچه و شاخص بنیه بذر نشان دادند. از طرفی اسپرس و یونجه بیشترین تفاوت را از لحاظ وزن خشک گیاهچه و نسبت ساقه چه به ریشه چه بین کلیه صفات نشان دادند. بیشترین درصد جوانه زنی یونجه در سطح شوری متوسط ۱۰۰) میلی مولار) بدست آمد و بذرهای اسپرس در شرایط تنش شوری شدید ۳۰۰) میلی مولار) درصد جوانه زنی بهتری نسبت به یونجه داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.