مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف بذر بر عملکرد علوفه در کشت مخلوط جو و ماش علوفه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف بذر بر عملکرد علوفه در کشت مخلوط جو و ماش علوفه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف بذر بر عملکرد علوفه در کشت مخلوط جو و ماش علوفه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف بذر بر عملکرد علوفه در کشت مخلوط جو و ماش علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف بذر بر عملکرد علوفه در کشت مخلوط جو و ماش علوفه ای :

مقاله بررسی اثر نسبت های مختلف بذر بر عملکرد علوفه در کشت مخلوط جو و ماش علوفه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۷۹ تا ۸۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر نسبت های مختلف بذر بر عملکرد علوفه در کشت مخلوط جو و ماش علوفه ای
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تراکم
مقاله جو
مقاله ماش،‌ کشت مخلوط

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کشت مخلوط، الگوی اقتباس شده از سیستم های پایدار طبیعی گیاهان از جمله مراتع و جنگل های بکر و دست نخورده می باشد که نشان می دهد طبیعت همواره ترکیب گونه ها را بر حالت تک گونه ای ترجیح می دهد. عملکرد بالا و دارای کیفیت عالی مخلوط لگوم- گراس که نمودی از یک سیستم کشاورزی پایدار می باشد نقش مهمی در سیستم های تولید علوفه دام دارند. به کارگیری مدیریت پایدار در این گونه اراضی از جمله کشت مخلوط با گونه های گیاهی در تراکم های مناسب می تواند علاوه بر حفظ این منابع باعث افزایش عملکرد و حاصلخیزی خاک شود. به این منظور نسبتهای مختلف بذر به میزان ۰:۱۰۰) و ۳۳:۶۶ و ۶۶:۳۳ و (۱۰۰:۰ برای کشت مخلوط جو و ۲ گونه ی ماشک علوفه ای در آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی انجام گرفت. تجزیه واریانس داده ها نشان داده که عملکرد هر دو تیمارها در سطح %۱ معنی دار و از نظر میزان پروتئین نیز تیمار میزان تراکم در سطح %۱ معنی دار بوده، مقایسه میانگین ها نیز نشان داد که تیمار (ترکیب Hordeum vulgar- Vicia villosa با تراکم (۳۳:۶۶ با تولید ۵۲۶۶ تن در هکتار از بیشترین عملکرد و ۱۷۱۴ بالاترین درصد پروتئین برخوردار می باشد. براین اساس استفاده از گونه Vicia villosa در کشت مخلوط جو با نسبت تراکم ۳۳:۶۶ شرایط منطقه توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.