بررسی اثر بنتونیت سدیم، دیواره سلولی مخمر و مقادیر مختلف اسید هیومیک بر کاهش اثرات آفلاتوکسین در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر بنتونیت سدیم، دیواره سلولی مخمر و مقادیر مختلف اسید هیومیک بر کاهش اثرات آفلاتوکسین در جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر بنتونیت سدیم، دیواره سلولی مخمر و مقادیر مختلف اسید هیومیک بر کاهش اثرات آفلاتوکسین در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر بنتونیت سدیم، دیواره سلولی مخمر و مقادیر مختلف اسید هیومیک بر کاهش اثرات آفلاتوکسین در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر بنتونیت سدیم، دیواره سلولی مخمر و مقادیر مختلف اسید هیومیک بر کاهش اثرات آفلاتوکسین در جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشکی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

این مطالعه جهت بررسی اثر دیواره سلولی مخمر، بنتونیت سدیم و اسید هیومیک بر کاهش اثرات آفلاتوکسین در جیره های غذایی جوجه های گوشتی (۲۵۴ ppb)، که به طور تجربی به آن اضافه شده بود، انجام پذیرفت. آزمایش اصلی از سن ۷ روزگی در قالب طرح کاملا تصادفی با نه تیمار و چهار تکرار و با در نظر گرفتن دوازده قطعه جوجه گوشتی جنس نر در هر تکرار از یک گروه آزمایشی، جمعا بر روی ۴۳۲ قطعه جوجه گوشتی انجام گرفت. گروه های آزمایشی شامل: ۱) جیره شاهد، ۲) جیره حاوی ذرت کپک زده، ۷،۶،۵،۴،۳) به ترتیب جیره های حاوی ذرت کپک زده به اضافه ۰.۲، ۰.۴، ۰.۶، ۰.۸ و ۱.۰ درصد اسید هیومیک، ۸) جیره حاوی ذرت کپک زده به اضافه ۰.۵ درصد بنتونیت سدیم و ۹) جیره حاوی ذرت کپک زده به اضافه ۰.۱ درصد دیواره سلولی مخمر بود. آزمایش در سن ۳۵ روزگی به اتمام رسید. استفاده از جیره حاوی آفلاتوکسین سبب افزایش معنی داری در فعالیت آنزیم های گاماگلوتامیل ترانسفراز، لاکتات دهیدروژناز، آسپارتات آمینوترانسفراز، مصرف دان و سبب کاهش معنی داری در میزان ضریب تبدیل غذایی گردید. افزایش وزن نسبی کبد و کاهش وزن نسبی بورسفابریسیوس و مقادیر مربوط به آلبومین، پروتئین تام، اسید اوریک و کلسترول در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی آفلاتوکسین مشاهده گردید. استفاده از هر سه نوع ماده جاذب سموم قارچی سبب کاهش اثر آفلاتوکسین بر روی صفات مورد مطالعه گردید ولی اسید هیومیک در مقایسه با مواد جاذب دیگر در کاهش اثرات آفلاتوکسین از کارایی بیشتری برخوردار بود.

کلید واژه: آفلاتوکسین، جوجه های گوشتی، دیواره سلولی مخمر، بنتونیت سدیم، اسید هیومیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.